Τζάχανμπαχς ή Γιάχανμπακς; Το SPORTAL απαντά! (vid)
i

Αλιρεζά Τζάχανμπαχς/ ©Twitter

Τζάχανμπαχς ή Γιάχανμπακς; Το SPORTAL απαντά! (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:10 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 23.01.2023

Το τελευταίο διάστημα έχει ακουστεί το όνομα του Ιρανού επιθετικού για τον Παναθηναϊκό. Άλλοι τον γράφουν Αλιρεζά Γιάχανμπακς και άλλοι Τζάχανμπακς. Το Sportal έχει την απάντηση για τη σωστή προφορά του επώνυμου του 29χρουνου φορ.

Αλιρεζά Γιάχανμπακς ή Αλιρεζά Τζάχανμπαχς; Ποια είναι άραγε η σωστή προφορά του επώνυμου του Ιρανού επιθετικού; Πως θα τον φωνάζαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αν τελικά αφήσει την Φέγενορντ και την Ολλανδία και έρθει στην Ελλάδα; 

Ο 29χρονος επιθετικός αρέσει πολύ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα των «πράσινων». Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν καταθέσει πρόταση στον φορ της ολλανδικής ομάδας, ο οποίος έως τώρα δεν έχει δώσει απάντηση καθώς διστάζει να έρθει στην Αθήνα. Έτσι, λοιπόν το όνομά του περίπου ένα μήνα τώρα βρίσκεται στα χείλη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού που περιμένουν να δουν με την περίπτωσή του και αν θα φορέσει τελικά τα πράσινα όπως επίσης και σε άρθρα αθλητικών σάιτ και εφημερίδων. Βέβαια, οι απόψεις διίστανται για το πως προφέρεται το επώνυμο του «στόχου» του «τριφυλλιού». Το SPORTAL έψαξε και βρήκε τη σωστή απάντηση. Στο βίντεο που ακολουθεί με τον πρωταγωνιστή τον Αλιρεζά Τζάχανμπαχς θα τη βρείτε κι εσείς. 

Δείτε το βίντεο: