Η Τζένοα διέσυρε τη Ρόμα με ασύλληπτη «τεσσάρα»
i

©Glomex

Η Τζένοα διέσυρε τη Ρόμα με ασύλληπτη «τεσσάρα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:43 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 29.09.2023

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Τζένοα, η οποία επικράτησε με το «εκκωφαντικό» 4-1 της Ρόμα, που συνεχίζει την πτωτική της πορεία στη Serie A.

Σαν οδοστρωτήρας πέρασε η Τζένοα από το «Λουίτζι Φεράρις», εκεί όπου διέσυρε τη Ρόμα με το «εκκωφαντικό» 4-1, στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Serie A. Η ομάδα της Γένοβας επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στις νίκες, βυθίζοντας το κλαμπ του Μουρίνιο στη 16η θέση της Serie A.

Μόλις στο 5' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Άλμπερτ Γκούντμουντσον. Ο Κέβιν Στρόουτμαν έκανε τη πάσα στον Ισλανδό, ο οποίος με μεγάλη ψυχραιμία μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έβγαλε αντίδραση και έφερε το ματς στα ίσια με τον Μπράιαν Κριστάντε. Στο 22' ο Ιταλός αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την έξυπνη πάσα του Λεονάρντο Σπινατσόλα και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1 για τους «τζιαλορόσι».

Ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Τζένοα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Ματέο Ρετεγκί. Ο Ιταλός επιθετικός με καταπληκτικό σουτ από την άκρη της περιοχής έκανε το 2-1, όπου ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με αποτέλεσμα να πετύχουν ακόμη δύο τέρματα στο ματς. Στο 74' μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ράντου Ντραγκούσιν, βρήκε τον Μόρτεν Θόρσμπι, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ζούνιορ Μεσίας με εξαιρετικό πλασέ.  

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (7ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ