«Μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες ο Φριμπόνγκ

Τζέρεμι Φριμπόνγκ

i

©Print Screen

«Μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες ο Φριμπόνγκ

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:45 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:57 - 06.04.2023

Η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρονται για τον δεξιό μπακ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τζέρεμι Φριμπόνγκ, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano.

Ο Τζέρεμι Φριμπόνγκ έχει τραβήξει την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Φριμπόνγκ, αλλά δεν είναι μόνη. Τον θέλουν επίσης η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου. Η Μπάγερν και η Μπάρτσα ψάχνουν για ενίσχυση στο θέση του δεξιού οπισθοφύλακα με τον Ολλανδό να είναι υποψήφιος για να καλύψει αυτό το κενό.

Η ισπανική ομάδα έχει ανάγκη από ένα δεξί μπακ, με τον προπονητής της, Τσάβι να στηρίζει τους κεντρικούς αμυντικούς Ζιλ Κουντέ και Ρόναλντ Αραούχο στη θέση. 

Η Μπαρτσελόνα έδωσε τον Σερτζίνιο Ντεστ δανεικό στη Μίλαν, όπου δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει και να βελτιωθεί. Ο ισπανικός σύλλογος θα κοιτάξει να πουλήσει τον Αμερικανό διεθνή και να φέρει νέο πρόσωπο στην ομάδα. 

Η Μπάγερν Μονάχου είναι μία ακόμη ομάδα που έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον Φριμπόνγκ. Τον γνωρίζουν καλά από την Bundesliga και λατρεύουν να υπογράφουν παίκτες από την γερμανική λίγκα.. 

Οι Βαυαροί χρειάζονται άλλο ένα δεξί μπακ καθώς σχεδιάζουν να επιστρέψουν τον Ζοάο Κανσέλο στη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν. Δεν θα δεχτούν την επιλογή να τον αγοράσουν. Η Μπάγερν θα στραφεί σε έναν παίκτη που ήδη γνωρίζει το πρωτάθλημα. 

Ο Φριμπόνγκ είναι ένας ασταμάτητος μπακ και ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα σε αυτή τη θέση. Μαζί με τον Μούσα Ντιαμπί, σχηματίζουν μια επίφοβη δεξιά πλευρά. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής μετράει οκτώ γκολ και έξι ασίστ για την Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο σε 26 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν. 

Ο 22χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι. Ο άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν μπορεί να είναι ευαίσθητος αμυντικά, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας σταθερός αν και μη θεαματικός αμυντικός. Δεν είναι σαφές πόσα θα ζητήσει η Λεβερκούζεν για τον Φριμπόνγκ, αλλά πιθανότατα θα είναι στα 35 εκατομμύρια ευρώ.