Ουνιόν και Βέρντερ «γλυκοκοιτάζουν» τον Τζόλη

Ο Χρήστος Τζόλης

i

©intime

Ουνιόν και Βέρντερ «γλυκοκοιτάζουν» τον Τζόλη

Δημήτρης Χούπης 20:07 - 20.03.2024

Ο Χρήστος Τζόλης έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων από την Bundesliga, με την Ουνιόν Βερολίνου και τη Βέρντερ Βρέμης να τον έχουν... από κοντά.

Ο Χρήστος Τζόλης τη φετινή σεζόν κάνει... ρεκόρ καριέρας, με τον Έλληνα επιθετικό να τρελαίνει όλη τη Γερμανία. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέτος μετράει 17 γκολ και οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας έτσι η Φορτούνα Ντίσελντορφ ουσιαστικά μόνος του σε τροχιά ανόδου στην Bundesliga.

Η ομάδα του Ντίσελντορφ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς, έναν λιγότερο από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Οι καλές εμφανίσεις του Τζόλη λοιπόν επιβραβεύτηκαν, αφού ο Γκουστάβο Πογέτ τον κάλεσε στην αποστολή για το παιχνίδι της Εθνικής με το Καζακστάν και ιδανικά με τη Γεωργία ή το Λουξεμβούργο για τα playoffs του Nations League.

Εκτός αυτού έχει μπει και στο... μάτι ομάδων της Bundesliga. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Γερμανία, ο 22χρονος έχει γίνει... στόχος της Ουνιόν Βερολίνου και της Βέρντερ Βρέμης. Ο Τζόλης υπενθυμίζεται ότι δεν ανήκει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά στη Νόριτς, με την οψιόν αγοράς του να είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση που η γερμανική ομάδα πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, τότε θα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγοράσει τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Ενώ είναι επίσης πιθανό να διαπραγματευτεί και με άλλες ομάδες, οι οποίοι φαίνεται ότι θα βάλουν το χέρι «βαθιά» στην τσέπη.

Απίστευτο: Οπαδοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ μαζεύουν λεφτά για να «τσοντάρουν» στη ρήτρα εξαγοράς του Τζόλη!
REST OF THE WORLD

14:20 - 17.03.2024

Απίστευτο: Οπαδοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ μαζεύουν λεφτά για να «τσοντάρουν» στη ρήτρα εξαγοράς του Τζόλη!

Οι φίλοι της Φορτούνα Ντίσελντορφ έχουν... μαγευτεί από τον Χρήστο Τζόλη και δείχνουν έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή ο διεθνής εξτρέμ.

Αν όμως η Φορτούνα πάρει την απόφαση να μην τον αγοράσει, τότε ο Τζόλης θα επιστρέψει στη Νόριτς, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026.