«Έχει αρκετό δρόμο η μεταγραφή του Τζόνι Όττο στον ΠΑΟΚ»

O Τζόναθαν Ότο

i

© PS Youtube

«Έχει αρκετό δρόμο η μεταγραφή του Τζόνι Όττο στον ΠΑΟΚ»

Δημοσίευμα από την Αγγλία κάνει λόγο ότι η μεταγραφή του Τζόνι Όττο από τη Γουλβς στον ΠΑΟΚ έχει ακόμα αρκετό δρόμο.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση για έναν αμυντικό, αφού η περίπτωση του Βαλεντίν Ροζιέ φαίνεται ότι απομακρύνεται, αφού όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στη Γαλλία για λογαριασμό της Νις. Ένα από τα ονόματα λοιπόν που έχει στα πλάνα του ο «δικέφαλος» είναι αυτό του Τζόνι Όττο ο οποίος αγωνίζεται στη Γουλβς

Οι επαφές του ελληνικού συλλόγου με τους «λύκους» έχουν ξεκινήσει, με την πρόταση του δανεισμού να έχει πέσει στο τραπέζι, ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα κάνει την προσπάθειά του να τον αποκτήσει ακόμα και ως ελεύθερο εφόσον αυτό είναι εφικτό. 

Ένα δημοσίευμα από το αγγλικό Μέσο «Shropshire Star»  αναφέρει πως η περίπτωση του Ισπανού έχει αρκετό δρόμο προκειμένου να υπάρξει αίσιο τέλος. Το συμβόλαιό του με τη Γουλβς υπενθυμίζεται ότι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

«Ο Ισπανός έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει τον Ιανουάριο μετά τον αποκλεισμό του από τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένης της πρώην ομάδας του Τζόνι Ότο, Θέλτα, έκαναν γνωστό το ενδιαφέρον τους στους εκπροσώπους του παίκτη, αλλά ο ΠΑΟΚ άρχισε ήδη τις επαφές με την Γουλβς. Το σημείο που χρήζει προσοχής για τον ΠΑΟΚ είναι η αμοιβή του ποδοσφαιριστή. 

Ο Τζόνι έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς μέχρι το 2025 και πιθανότατα θα πρέπει να κάνει μείωση μισθού για να μετακομίσει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Η προτεινόμενη μετακίνηση του Τζόνι στον ΠΑΟΚ έχει ακόμη δρόμο να ολοκληρωθεί, αλλά οποιαδήποτε λύση στα οικονομικά που εμπλέκονται θα μπορούσε να δει τον 29χρονο να μετακομίσει στην ελληνική πλευρά», αναφέρεται στην αρχή

Ενώ στη συνέχεια τόνισε πως δεν είναι καθόλου εύκολο ο Όττο να μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη με τη μορφή δανεισμού, αφού αυτή δεν είναι η προτεραιότητα της ομάδας.