Τζόρβας: «Όσα χρήματα έβγαλα από το ποδόσφαιρο, τα επένδυσα στις ελιές» (vid)

Τζόρβας: «Όσα χρήματα έβγαλα από το ποδόσφαιρο, τα επένδυσα στις ελιές» (vid)

Sportal newsroom 09:55 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 10.10.2023

Ο πρώην τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Τζόρβας μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, «Happy Day» για την απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και να επενδύσει στα κτήματα.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας αποφάσισε να «κρεμάσει» τα γάντια του το 2014-15 και πλέον ασχολείται με τα κτήματα. Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Happy Day» ο Τζόρβας αναφέρθηκε στη μεγάλη απόφαση να γίνει αγρότης.

«Είναι τα μέρη της συζύγου μου που υιοθέτησα κι εγώ ο ίδιος. Το κτήμα μας έχει κατά βάση ελιές που παράγει το ελαιόλαδό μας και τώρα ετοιμάζουμε και τους αμπελώνες μας. Σταμάτησα το ποδόσφαιρο το 2014-2015 και ξεκίνησα έναν χρόνο μετά, το 2016. Σήμερα έχουμε 200 στρέμματα. Δε γεννήθηκα με αγρότες γονείς, εγώ το ξεκίνησα από την αρχή», δήλωσε αρχικά ο πρώην τερματοφύλακας. 

«Είχε οικονομικό ρίσκο όταν ξεκίνησα. Όσα χρήματα έβγαλα από το πρώτο κομμάτι της ζωής μου, το ποδόσφαιρο, χρειάστηκε να τα επενδύσω στο δεύτερο, στις ελιές. Τα παιδιά έρχονται μαζί μου στο κτήμα για τρεις μήνες το καλοκαίρι και εγώ ανεβοκατεβαίνω» πρόσθεσε ο Τζόρβας, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όταν «ο γιος του, του τραβούσε το πόδι για να μη φύγει σε άλλο ένα επαγγελματικό ταξίδι».

Tags: