Σκοράρει κατά ριπάς ο Παυλίδης: Βρήκε δίχτυα για τρίτο σερί ματς και έφτασε τα 24 γκολ με την Άλκμααρ (vid)

Βαγγέλης Παυλίδης

Σκοράρει κατά ριπάς ο Παυλίδης: Βρήκε δίχτυα για τρίτο σερί ματς και έφτασε τα 24 γκολ με την Άλκμααρ (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:39 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 31.03.2024

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά με τη φανέλα της Άλκμααρ στη νίκη με 2-0 κόντρα στη Φίτεσε και έφτασε τα 24 γκολ στην φετινή Eredivisie.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρήκε δίχτυα για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση στην φετινή Eredivisie.

Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε στην εντός έδρας νίκη της Άλκμααρ με 2-0 επί της Φίτεσε, για την 27η αγωνιστή του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Παυλίδης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα του, ενώ νωρίτερα στο 53' ο Ντε Βιτ είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με αυτό τον τρόπο έφτασε τα 24 γκολ και απομακρύνθηκε από τον Λουκ Ντε Γιόνκ, που έχει 22 και τον Σαντιάγκο Χιμένεθ που ακολουθεί με 21 στη σχετική λίστα.

Με αυτή τη νίκη η Άλκμααρ παρέμεινε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 52 βαθμούς, ενώ η Φίτεσε βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 17 βαθμούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Μίλαν, Νάπολι, Λάτσιο και Μπολόνια παρακολουθούν τον Παυλίδη»

Πριν από μερικές ημέρες, η ισπανική «la colina de nervion», αποκάλυψε ότι Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Σεβίλλης εν όψει του μεταγραφικού παραθύρου του καλοκαιριού, αφού όπως τονίζει ο Γιουσέφ Εν Νεσιρί είναι πιθανό να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Μίλαν.

Επίσης το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άλλες δύο περιπτώσεις που εξετάζει η ισπανική ομάδα είναι ο Σαντιάγκο Χιμένες της Φέγενορντ και ο Τάις Νταλίνγκα της Τουλούζ.

Μάλιστα, ο Παυλίδης φέρεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τεσσάρων μεγάλων ιταλικών ομάδων. Σύμφωνα με την «Tuttosport», η Μπολόνια, η Λάτσιο, η Νάπολι και η Μίλαν παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.