Το «αντίο» του Βαγιαννίδη στον Γιοβάνοβιτς: «Ευχαριστώ για όλα coach»

Βαγιαννίδης - Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

Το «αντίο» του Βαγιαννίδη στον Γιοβάνοβιτς: «Ευχαριστώ για όλα coach»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:40 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 28.12.2023

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος είπε το δικό του «αντίο» στον Σέρβο τεχνικό.

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Ιβαν Γιοβάνοβιτς με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το απόγευμα της Τρίτης (26/12) οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν τη λύση της συνεργασίας με τον Σέρβο και λίγο αργότερα ανακοίνωσαν τον Φατίχ Τερίμ, ως τον νέο προπονητή τους.

Βέβαια, ο Γιοβάνοβιτς αγαπήθηκε από τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» και αρκετοί από αυτούς έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν. Το δικό του «αντίο» είπε και ο Γιώργος Βαγιαννίδης μέσω ανάρτησης στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ για όλα coach».

Ο αποχαιρετισμός του Γιοβάνοβιτς στους παίκτες: «Είστε η ομάδα μου, θα χαρώ πιο πολύ απ' όλους αν πάρετε τον τίτλο»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε στο Κορωπί, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και στην ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων πως θέλει να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ότι αν γίνει αυτό θα το χαρεί περισσότερο απ' όλους.

Το ήθος δε διδάσκεται...

Το ήθος δε διδάσκεται...

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για όσα πρόσφερε στον Παναθηναϊκό και σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την τύχη που θα έχουμε αν τον δούμε και πάλι στα μέρη μας.

«Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους. Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του», είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος κόουτς.