Επιβεβαιώθηκε η ζημιά στον Ντιακαμπί: Εξάρθρωση στο γόνατο και τέλος η σεζόν

Μουκτάρ Ντιακαμπί

i

PrtScr

Επιβεβαιώθηκε η ζημιά στον Ντιακαμπί: Εξάρθρωση στο γόνατο και τέλος η σεζόν

Κώστας Τόπας 13:22 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 03.03.2024

Εξάρθρωση στο γόνατο υπέστη ο Μουκτάρ Ντιακαμπί, μετά τη μονομαχία που είχε με τον Τσουαμενί στον αγώνα με τη Ρεάλ, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σοκαρίστηκαν άπαντες στο «Μεστάγια» όταν είδαν τον τραυματισμό του Μουκτάρ Ντιακαμπί στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Ρεάλ με τη Βαλένθια. Ο αμυντικός από τη Γουινέα είδε τον Τσουαμενί να πέφτει άθελά του με όλο του το σώμα επάνω στο δεξί γόνατο του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος, την ώρα που ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που βρίσκονταν στο σημείο ξέσπασαν σε κλάματα!

Το φορείο μπήκε και μετά από αρκετά λεπτά οι ιατρικές υπηρεσίες κατάφεραν να απομακρύνουν τον σέντερ μπακ της Βαλένθια ενώ δύο άτομα κρατούσαν το γόνατο σταθερό για να μην κουνηθεί. Οι «νυχτερίδες» με ανακοίνωσή τους την Κυριακή (03/03) γνωστοποίησαν ότι ο 27χρονος αμυντικός υπέστη εξάρθρωση στο γόνατο κι έτσι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το πλευρό του ποδοσφαιριστή σήκωσαν τα χέρια τους στο κεφάλι με τη σκληρότητα των εικόνων που δεν προβλήθηκαν στην τηλεόραση, ενώ και ο ίδιος ο Τσουαμενί που του έκανε το τάκλιν, κάλυψε το πρόσωπό του και ζήτησε συγγνώμη από τον αντίπαλό του.

«Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που σου συνέβη Ντιακαμπί, σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση», έγραψε ο μέσος των Μαδριλένων.