Εξαλλος Βινίσιους: «Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε γιατί δεν μας άφησαν» (vid)

Βινίσιους

i

PrtScr

Εξαλλος Βινίσιους: «Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε γιατί δεν μας άφησαν» (vid)

Κώστας Τόπας 11:06 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 03.03.2024

Ο Βινίσιους επέκρινε τον Χιλ Μανθάνο για την απόφασή του να λήξει το τέλος της αναμέτρησης με τη Βαλένθια, τη στιγμή που ο Μπέλιγχαμ έστελνε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ πανηγύρισε τον 250ο αγώνα του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βαλένθια στο «Μεστάγια» και επέκρινε την απόδοση του διαιτητή, Χιλ Μανθάνο, ο οποίος σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, την ώρα που ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έστελνε την μπάλα στα δίχτυα.

«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το να παίζεις εκτός έδρας είναι πάντα περίπλοκο, αλλά αφού δεχθήκαμε δύο γκολ, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στο τέλος δεν κερδίσαμε γιατί δεν μας άφησαν», είπε στο «Real Madrid TV» ο Βραζιλιάνος αστέρας.

Κάποιες λέξεις που αμφισβητούν τη συμπεριφορά του διαιτητή και που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κύρωση. Στο παρελθόν και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2022, ο Γκάγια της Βαλένθια είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 602 ευρώ επειδή είπε ότι ένας διαιτητής δεν ήθελε να εκτελέσει πέναλτι σε μια αναμέτρηση με την Οσασούνα.

Οταν ο Μανθάνο είχε προκαλέσει αντιδράσεις στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

10:53 - 03.03.2024

Οταν ο Μανθάνο είχε προκαλέσει αντιδράσεις στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ (vids)

Ο Χιλ Μανθάνο, ο ρέφερι που προκάλεσε αντιδράσεις στη Ισπανία για τις αποφάσεις του στον αγώνα Βαλένθια - Ρεάλ, είχε πρωταγωνιστεί, για αρνητικούς λόγους στη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ το 2020.

Πέρα από τις διαμάχες, ο Βινίσιους έδειξε την ευτυχία του για το 250ο παιχνίδι του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον τρίτο νεότερο παίκτη που τα κατάφερε μετά τον Ραούλ Γκονζάλες και τον Ίκερ Κασίγιας. «Η αλήθεια είναι ότι είναι τρομερή χαρά, δεν φανταζόμουν ποτέ να παίξω τόσα παιχνίδια τόσο νέος. Θέλω να συνεχίσω να γράφω ιστορία, να είμαι από τους καλύτερους και ανάμεσα στους παίκτες που έχουν παίξει τα περισσότερα με αυτή τη φανέλα», είπε.