Απίστευτο: Ίδιο σφύριγμα με αυτό του Μανθάνο είχε συμβεί πριν από ένα χρόνο
i

©PrtScr

Απίστευτο: Ίδιο σφύριγμα με αυτό του Μανθάνο είχε συμβεί πριν από ένα χρόνο

Στέλιος Βαρδάκης 10:24 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 03.03.2024

Ο Μανθάνο στέρησε το γκολ από τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Βαλένθια στην τελευταία φάση του αγώνα με σφύριγμα ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν η μπάλα καταλήξει γκολ, ωστόσο κάτι παρόμοιο έχει γίνει ξανά πριν ένα χρόνο στο ματε Ρεάλ Βαγιαδολίδ - Σεβίλλη.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ασχολείται με το σφύριγμα του Χιλ Μανθάνο στο ματς της Βαλένθια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εξαλλος ο Μπέλιγχαμ με τον Μανθάνο: «Είναι γ@μημ#νο γκολ, η μπάλα ήταν στον αέρα» (vid)
LA LIGA

08:00 - 03.03.2024

Εξαλλος ο Μπέλιγχαμ με τον Μανθάνο: «Είναι γ@μημ#νο γκολ, η μπάλα ήταν στον αέρα» (vid)

Η απόφασή του Χιλ Μανθάνο να ολοκληρώσει την αναμέτρηση, λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα της Βαλένθια, έκανε έξαλλο τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος τα έβαλε με τον ρέφερι.

Συγκεκριμένα, ενώ ο αγώνας βρισκόταν στις καθυστερήσεις και η Ρεάλ είχε μία τελευταία επίθεση για να βρει το γκολ της νίκης. Το γκολ ήρθε από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν έδωσε τη νίκη στην «βασίλισσα». Κι αυτό διότι ο Ισπανός ρέφερι είχε σφυρίξει ελάχιστα δευτερόλεπτα νωρίτερα, την λήξη της αναμέτρησης, την στιγμή δηλαδή που έβγαζε τη σέντρα ο Μπραχίμ Ντίαζ.

Εύλογα, όπως γίνεται αντιληπτό ακολούθησε πανικός μέσα στο γήπεδο με όλους του παίκτες της Ρεάλ να διαμαρτύρονται έντονα προς τον διαιτητή και αυτός με τη σειρά του να μοιράζει από μία κόκκινη κάρτα σε Ρούντιγκερ και Μπέλιγχαμ.

Αυτό το γεγονός όμως δεν είναι κάτι πρωτοφανές στα ισπανικά γήπεδα. Μόλις πριν από ένα χρόνο ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα στο ματς Ρεάλ Βαγιαδολίδ - Σεβίλλη.

Ενώ το ματς βρισκόταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Εσκουδέρο έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε σφυρίξει ένα δευτερόλεπτο νωρίτερα και το γκολ δεν μέτρησε προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Μάλιστα, αυτή η απόφαση ήταν καθοριστικής σημασίας όπως αποδείχθηκε στο τέλος της σεζόν καθώς η Βαγιαδολίδ υποβιβάστηκε, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από την Αλμερία.