Η Βερόνα «λύγισε» την Ουντινέζε με buzzer beater στον... τελικό με φόντο την παραμονή

Βερόνα - Ουντινέζε

i

© PrtScr

Η Βερόνα «λύγισε» την Ουντινέζε με buzzer beater στον... τελικό με φόντο την παραμονή

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:42 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 20.04.2024

Η Βερόνα πανηγύρισε μία νίκη-χρυσάφι κόντρα στην Ουντινέζε, με τον Κόπολα να «λυτρώνει» την ομάδα του στο φινάλε.

Η Βερόνα υποδέχτηκε την Ουντινέζε και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη (1-0) που της έδωσε τεράστια βαθμολογική ανάσα.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν για την 33η αγωνιστική της Serie A, σε ένα ματς που ο Ντιέγκο Κόπολα έβαλε την υπογραφή του στο φινάλε.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν κοντά στο γκολ στο 33ο λεπτό. o Σάμαρτζιτς εκτέλεσε ένα φάουλ από κοντινή απόσταση, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, η Βερόνα «απάντησε» στην ευκαιρία της Ούντινε κι έφτασε μία ανάσα από το προβάδισμα. Ο Νόσλιν εκμεταλλεύτηκε μία καλοστημένη εκτέλεση κόρνερ και με το κεφάλι από καλή θέση σημάδεψε το δοκάρι.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες έδειχναν να τα βρίσκουν... σκούρα στο επιθετικό κομμάτι, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο φινάλε ήρθε η «λύτρωση».

Πιο αναλυτικά, στο 90+3 ο Κόπολα βρέθηκε μέσα στην περιοχή για μία εκτέλεση κόρνερ, νίκησε τους πάντες στην εναέρια μονομαχία και με το κεφάλι έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Λίγο νωρίτερα, η Έμπολι επιβλήθηκε της Νάπολι (1-0) με το ίδιο ακριβώς σκορ, όπως αυτό στον πρώτο γύρο στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», τον περασμένο Νοέμβριο. Το γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Αλμπέρτο Τσέρι στο 4ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Καμπιάγκι στο 35ο λεπτό σημάδεψε το δοκάρι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 33ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (34ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ