Η φράση του Βινίσιους που ξεσήκωσε τους οπαδούς της Ατλέτικο: «Είμαι πολύ καλός, Θεέ μου» (vid)

Βινίσιους

i

PrtScr

Η φράση του Βινίσιους που ξεσήκωσε τους οπαδούς της Ατλέτικο: «Είμαι πολύ καλός, Θεέ μου» (vid)

Κώστας Τόπας 15:28 - 19.01.2024

Σε ακόμη ένα ντέρμπι ο Βινίσιους πρωταγωνίστησε όχι τόσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά κυρίως για τα όσα είπε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ατλέτικο.

Ο Βινίσιους έζησε μια έντονη μέρα στο «Μετροπολιτάνο». Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Ρεάλ κινδύνευσε να αποβληθεί από το ντέρμπι με την Ατλέτικο, ενώ μάλιστα ενεπλάκη σε πολλά επεισόδια με ορισμένους παίκτες των «ροχιμπλάνκος», τον διαιτητή, τον Σιμεόνε και τις κερκίδες.

Οι οπαδοί των «ροχιμπλάνκος» είχαν ήδη... ζεστάνει την ατμόσφαιρα γύρω από το γήπεδο με ρατσιστικές φωνές προς τον «Βίνι» και με τον αγώνα ήδη να είχε ξεκινήσει, ο Βινίσιους γινόταν ολοένα και πιο πρωταγωνιστής για τις συγκρούσεις του παρά για το ποδόσφαιρό του.

Η συνάντηση άφησε πολλές εικόνες έντασης με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο. Οι κάμερες της ισπανικής εκπομπής «Chiringuito» απαθανάτισαν μια φράση που προκάλεσε πολλή συζήτηση στα social media. 

«Είμαι πολύ καλός, θεέ μου», είπε ο επιθετικός κοιτάζοντας την κερκίδα αφού παραλίγο να σκοράρει με τακουνάκι. Μετά την αναμέτρησης ο Βινίσιους έγινε ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Ακόμη και ο Αντσελότι, που προσπάθησε να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή, αναγνώρισε ότι ο Βραζιλιάνος πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται την ένταση με διαφορετικό τρόπο. 

«Ο Βινίσιους πρέπει να το μάθει αυτό, αλλά ήταν ένα παιχνίδι με πολλές μονομαχίες και μερικές φορές δεν μπορείς να κρατήσεις ψυχραιμία».