Το αστρονομικό ποσό που έχει κερδίσει ο Μπέλιγχαμ από την ημέρα που εντάχθηκε στην Ρεάλ

Το αστρονομικό ποσό που έχει κερδίσει ο Μπέλιγχαμ από την ημέρα που εντάχθηκε στην Ρεάλ

Κώστας Τόπας 09:45 - 19.01.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει κερδίσει ένα τεράστιο ποσό χρημάτων, από τότε που μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ απολαμβάνει ένα απίστευτο ξεκίνημα στην καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ έναντι 103 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 20χρονος εξελίχθηκε σε μία σπουδαία φιγούρα για τους Μαδριλένους στη μεσαία γραμμή, έχοντας μάλιστα καταρρίψει το ρεκόρ του σπουδαίου Αλφρέδο Ντι Στέφανο, για τα περισσότερα γκολ στα πρώτα 15 παιχνίδια για τον σύλλογο.

Ο Μπέλιγχαμ έχει πετύχει έως τώρα 18 γκολ και έξι ασίστ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, με τα 13 από αυτά να τα σκοράρει στη La Liga. Εν τω μεταξύ, η τελευταία από τις ασίστ του ήρθε στη νίκη με 4-1 επί της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία, ένα παιχνίδι που είδε τον Άγγλο διεθνή να κατακτάει το πρώτο του τρόπαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η εντυπωσιακή φόρμα του Μπέλιγχαμ από την άφιξή του έχει δει το CIES Football Observatory, να τον αποτιμά σε περίπου 230 εκατομμύρια ευρώ, καθιστώντας τον μέσο τον πιο ακριβό παίκτη στον κόσμο. Και μετά τη μετακίνησή του, ο 20χρονος αστέρας πιστεύεται ότι κέρδισε ένα απίστευτο ποσό χρημάτων.

Σύμφωνα με τη Marca, ο 20χρονος μέσος πιστεύεται ότι κερδίζει περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στην ισπανική πρωτεύουσα. Αυτό αναλύεται σε περίπου 268.111 ευρώ την εβδομάδα. Με τη σειρά του, στις 31 εβδομάδες από την υπογραφή του στη Ρεάλ, ο Μπέλιγχαμ έχει κερδίσει περίπου 8,31 εκατομμύρια ευρώ!