H πιο ακριβή αποβολή στην ιστορία: Η Γιουβέντους τιμώρησε τον Βλάχοβιτς με «τσουχτερό» πρόστιμο (vids)

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

PrtScr

H πιο ακριβή αποβολή στην ιστορία: Η Γιουβέντους τιμώρησε τον Βλάχοβιτς με «τσουχτερό» πρόστιμο (vids)

Κώστας Τόπας 12:00 - 20.03.2024

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Τζένοα, αντικρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες σε μόλις 30 δευτερόλεπτα για διαμαρτυρία και, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», θα του επιβληθεί πρόστιμο από τη Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τζένοα (0-0) το περασμένο Σαββατοκύριακο και επέκτεινε την πτώση στα αποτελέσματα που διανύει, με μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς προσπάθησε να βρει δίχτυα στο ματς, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Σέρβος επιθετικός, απογοητευμένος, κατέληξε να αποβληθεί επειδή έλαβε δύο κίτρινες κάρτες σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, επειδή διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, ο οποίος υπέδειξε ένα φάουλ στον τερματοφύλακα της Τζένοα με το οποίο ο επιθετικός των «μπιανκονέρι» δεν συμφωνούσε.

Μια αποβολή που μπορεί να κοστίσει ακριβά στον Βλάχοβιτς, καθώς σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», η Γιουβέντους θα επιβάλει μεγάλο πρόστιμο στον Σέρβο φορ. Συγκεκριμένα, με το 5% μεικτό των μηνιαίων αποδοχών του στον σύλλογο, που θα έφτανε γύρω στις 70.000 ευρώ.

Ο ιταλικός σύλλογος, με αυτές τις κυρώσεις, προσπαθεί να διορθώσει τη συμπεριφορά των παικτών του στους αγώνες, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Βλάχοβιτς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς με τη Λάτσιο στις 30 Μαρτίου μετά την ανάπαυλα λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Σημαντική απουσία, που θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τον Αλέγκρι, πλέον χωρίς τον τραυματία Μίλικ.

Απών με τη Σερβία

Ο Βλάχοβιτς από την άλλη δεν θα είναι σε αυτό το παράθυρο διεθνών αγώνων με την εθνική Σερβίας, λόγω προβλημάτων στην πλάτη, οπότε δεν θα συμμετάσχει στα φιλικά με Ρωσία και Κύπρο στις 21 και 25 Μαρτίου. Ο 24χρονος φορ βρίσκεται στο Τορίνο για να αναρρώσει από αυτά τα σωματικά προβλήματα.

«Ο Βλάχοβιτς δεν θα είναι μαζί μας, έχει πολύ έντονους πόνους στην πλάτη του, έκανε θεραπεία και έπαιρνε χάπια όλη την εβδομάδα. Έπαιξε στο παιχνίδι με τη Τζένοα και είναι καλύτερα να διορθώσει το πρόβλημα τώρα. Τον Ιούνιο τον χρειάζομαι πολύ περισσότερο», είπε ο Ντράγκαν Στοίκοβιτς, ο προπονητής της Σερβίας.