Βόλος: «Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ - Μακριά από Μάνταλους...»

Μάκης Γκαγκάτσης

i

© Intime

Βόλος: «Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ - Μακριά από Μάνταλους...»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:03 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 06:10 - 17.05.2024

Μέσω ανακοίνωσης, η ΠΑΕ Βόλος πήρε θέση για την προεδρία της ΕΠΟ, αλλά και για τον Μάκη Γκαγκάτση.

Μπορεί ο Μάκης Γκαγκάτσης να μην έχει ανοίξει τα... χαρτιά του μέχρι στιγμής για την προεδρία της ΕΠΟ, όμως ο Βόλος ξεκαθάρισε τη θέση του και τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Μαγνησίας, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως με τον τωρινό διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην προεδρία την Ελληνικής Ομοσπονδίας, το ποδόσφαιρο θα γνωρίσει καλύτερες ημέρες «μακριά από Μάνταλους και νταλαβερτζήδες».

«Μπηχτή» του Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς: «Μείναμε χωρίς παίκτες, αν είχαμε περισσότερους μπορεί να παίρναμε πρωτάθλημα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:49 - 02.05.2024

«Μπηχτή» του Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς: «Μείναμε χωρίς παίκτες, αν είχαμε περισσότερους μπορεί να παίρναμε πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε, άφησε να εννοηθεί πως η επιλογή του Γιοβάνοβιτς πιθανόν να στέρησε από τον Παναθηναϊκό το περσινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος αλλά και η ΕΠΣ Θεσσαλίας στηρίζουν την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ, ελπίζοντας ότι με αυτόν στην ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, το ποδόσφαιρο μας θα γνωρίσει καλύτερες ημέρες, μακριά από Μάνταλους και κάθε είδους νταλαβεριτζήδες».

Βόλος: «Εμμένουμε στην από κοινού απόφαση για παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτο των μετοχών»

Θυμίζουμε πως ο Βόλος έβγαλε νέα ανακοίνωση το μεσημέρι της Μ. Τρίτης (30/4), στην οποία έκανε γνωστό ότι η ομάδα είναι καιρός να «αλλάξει σελίδα». Κάπως έτσι ενημέρωσε πως έχει παρθεί απόφαση τόσο από την ομάδα όσο και από τον Αχιλλέα Μπέο για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τόσο οι μέτοχοι της ΠΑΕ Βόλος όσο και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ο οποίος από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, εμμένουμε στην από κοινού απόφασή μας για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα.

Μοναδική προϋπόθεση για την μεταβίβαση της ΠΑΕ, είναι οι επενδυτές που θα ενδιαφερθούν, να είναι ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα του Βόλου στην επόμενη μέρα».

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Μαγνησίας με τη νίκη της με 1-0 επί του Πανσερραϊκού και σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς με 2-3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, εξασφάλισε την παραμονή της στην Stoiximan Superleague και τη νέα σεζόν.