Γκαρσία: «Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο για τους φιλάθλους και για εμένα η σημερινή διαιτησία»

O Πάμπλο Γκαρσία

i

© Intime

Γκαρσία: «Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο για τους φιλάθλους και για εμένα η σημερινή διαιτησία»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:38 - 27.04.2024

Οργισμένος με τη διαιτησία στο Βόλος - Πανσερραϊκός ήταν ο προπονητής της δεύτερης, Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας μετά το παιχνίδι. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Κόντης δεν έκρυψε τη χαρά του για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Βόλος επικράτησε του Πανσερραϊκού στο Πανθεσσαλικό, κερδίζοντας έτσι την παραμονή στη Stoiximan Super League. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο προπονητής των Σερραίων δεν έκρυψε την οργή του για τη διαιτησία, στεκούμενος στη φάση πέναλτι που έδωσε το τρίποντο στους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

«Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο, για την μπάλα, για τους φιλάθλους και για εμένα η σημερινή διαιτησία. Δεν ήταν πέναλτι, αυτό που δόθηκε, γι' αυτό υπάρχει το VAR, αλλά πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς. Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για τον αγώνα, διότι αυτό που έγινε εδώ ήταν πολύ κρίμα για το άθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, θέαμα και όλοι σήμερα είδανε πως αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο», ανέφερε

Στα σαλόνια και τη νέα σεζόν Παναιτωλικός και Βόλος, η Κηφισιά ακολούθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:11 - 27.04.2024

Στα σαλόνια και τη νέα σεζόν Παναιτωλικός και Βόλος, η Κηφισιά ακολούθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Δείτε τη βαθμολογία των playouts μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League. Σώθηκαν Παναιτωλικός και Βόλος, έπεσε και η Κηφισιά.

Κόντης: «Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά»

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Κόντης δεν έκρυψε τη χαρά του για την παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία. Παράλληλα, ο προπονητής του Βόλου απάντησε και στο αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόντη:

Για την παραμονή στην κατηγορία: «Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά, που δείξανε χαρακτήρα, σε ένα παιχνίδι που ήταν τελικός για εμάς. Χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, διότι αλλιώς κινδυνεύαμε.

Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, το οποίο ήταν φυσιολογικό για εμένα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα άλλαξε τελείως, οι παίκτες μπήκανε με πολύ μεγάλο πάθος και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε στα play out. Είναι σίγουρο, ότι αξίζαμε την παραμονή στην κατηγορία.

Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο Χάρης Τσελεμπώνης, ο αναλυτής, ο γυμναστής, ο Ιάσωνας Βασιλειάδης, ο Φίλλιπας ο προπονητής τερματοφυλάκων και όλοι όσοι είναι στην ομάδα, δώσανε το μέγιστο, ώστε να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές να μπουν στο σωστό δρόμο, να τους δείξουμε πως να το κάνουν, αλλά τελικά οι παίκτες είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, γιατί αυτοί καταφέρανε να μείνουν στην κατηγορία».

Για το αν θα μείνει στον Βόλο και τη νέα χρονιά: «Ακόμα, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση, σήμερα χαιρόμαστε τη νίκη και την επιτυχία, χαίρομαι που ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος μου δώσανε την ευκαιρία με την επιλογή τους, να καταφέρουμε την παραμονή, εγώ όπως πάντα έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και είμαι ευχαριστημένος, αλλά το μέλλον κανείς δεν ξέρει πως θα είναι. Εγώ είμαι ανοιχτός σε όλα, αλλά πρέπει πρώτα να μιλήσουμε, κάτι που θα γίνει αργότερα, διότι τώρα είναι μέρες χαράς».