Άρχισαν οι εκκαθαρίσεις - Παρελθόν τρεις παίκτες από τον Βόλο

Άρχισαν οι εκκαθαρίσεις - Παρελθόν τρεις παίκτες από τον Βόλο

Sportal newsroom 16:32 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 20.05.2024

Ο Βόλος ανακοίνωσε ότι έλυσε τη συνεργασία του με τους Κόστιτς, Τρουιγέ και Καραγιάννη.

Ο Βόλος εξασφάλισε την παραμονή του και προχωράει στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Τρεις παίκτες αποτελούν ήδη παρελθόν κι ενώ εκκρεμεί το σάββατο το αδιάφορο βαθμολογικά ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πόλη της Ηπείρου.

Η ομάδα της Μαγνησίας, λοιπόν, προχώρησε στο διαζύγιο με τους Κόστιτς, Τρουιγιέ και Καραγιάννη. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τους Ιβάν Κόστιτς και Κωνσταντίνο Καραγιάννη, καθώς και την ολοκλήρωση του δανεισμού του Αλεξ Τρουιγιέ, ο οποίος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τους τρεις ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Ο 28χρονος Σέρβος γκολκίπερ Ιβάν Κόστιτς αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και μέτρησε 11 συμμετοχές, αφού βασικός γκολκίπερ έγινε ο Κόβακς.

Ο 24χρονος Κύπριος αριστερός μπακ Κωνσταντίνος Καραγιάννης είχε μόλις 3 συμμετοχές και 97’ λεπτά συνολικά, ενώ ο Γάλλος μέσος (23 ετών) Τρουιγέ είχε 26 αγώνες και ένα γκολ. Συνολικά, μέτρησε 1.358 λεπτά συμμετοχής.

Να θυμίσουμε, πάντως, ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος, έχει δηλώσει την πρόθεσή του να παραχωρήσει τις μετοχές του, εφόσον βρεθεί αγοραστής. Είναι άγνωστο λοιπόν σε ποιο βαθμό και πόσο σύντομα θα προχωρήσει ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφερόταν:

«Τόσο οι μέτοχοι της ΠΑΕ Βόλος όσο και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ο οποίος από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, εμμένουμε στην από κοινού απόφασή μας για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα.

Μοναδική προϋπόθεση για την μεταβίβαση της ΠΑΕ, είναι οι επενδυτές που θα ενδιαφερθούν, να είναι ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα του Βόλου στην επόμενη μέρα».