«Βόμβες» Δερμιτζάκη: «Σήμερα έγινε ένας ποδοσφαιρικός βιασμός»
i

©intime

«Βόμβες» Δερμιτζάκη: «Σήμερα έγινε ένας ποδοσφαιρικός βιασμός»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:43 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 03.04.2024

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης είχε πολλά παράπονα μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, που στην ουσία αφήνει την ομάδα της Λάρισας αρκετά μακριά από την άνοδο.

Η ΑΕΛ είχε τη νίκη στα χέρια της, αλλά ο Λεβαδειακός χάρη σε δύο γκολ του Τσιριγώτη στο 86' και του Ρόμο στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε την ισοπαλία και κράτησε τη διαφορά ασφαλείας από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα οι Βοιωτοί βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Λάρισας είναι στο -7 και απομακρύνεται από την άνοδο στη Stoiximan Superleague.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «βυσσινί», Παύλος Δερμιτζάκης, είχε αρκετά παράπονα, ξεσπώντας στο flash interview του ACTION24. Πιο αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε πως η ομάδα του παλεύει μόνη της, τονίζοντας ότι όλοι είναι απέναντι στην ΑΕΛ και πως στο σημερινό παιχνίδι έγινε ένας ποδοσφαιρικός βιασμός.

«Είμαστε μια ομάδα με αξιοπρέπεια που παλεύει τα παιχνίδια. Δυστυχώς είμαστε μόνοι μας. Όλοι είναι απέναντί μας. Όσο έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, έγινε ένας ποδοσφαιρικός βιασμός», ήταν τα λόγια του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά η ομάδα της Λάρισας έχει παράπονα, αφού και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β' την προηγούμενη αγωνιστική, έβγαλαν ανακοίνωση, λέγοντας πως ο αγώνας είχε γίνει κάτω από «αντίξοες συνθήκες».

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της και την τεχνική ηγεσία για την ηρωική τους προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες που διεξήχθη και ο σημερινός αγώνας με την ΑΕΚ Β’.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να μάχεται τόσο αγωνιστικά όσο και νομικά, για ένα καλύτερο και δικαιότερο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, απαλλαγμένο από τη χυδαία διαφθορά και από Εκείνους τους αναλφάβητους πιονιέρους που θεωρούν άπαντες, εχθρούς και φίλους, ιθαγενείς.

Θεωρούν επίσης δεδομένο ότι στο ποδόσφαιρο όπως και στα καθεστώτα, μπορείς να επιβάλεις τους δικούς σου κανόνες, ακόμη και όταν γράφεις το «Αυγώ» με Ω.

Ευελπιστούν ότι οι «αλάνθαστες» πρακτικές τους θα μας οδηγήσουν σε απελπισία και ηρωική έξοδο.

Μέχρι στιγμής η αλαζονεία της πρόσκαιρης επιτυχίας τους θρέφει.

Ανακοινώθηκαν οι τιμωρίες για τα επεισόδια στο ματς της Τράμπζονσπορ με την Φενέρμπαχτσε
REST OF THE WORLD

15:19 - 03.04.2024

Ανακοινώθηκαν οι τιμωρίες για τα επεισόδια στο ματς της Τράμπζονσπορ με την Φενέρμπαχτσε

Η τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τις ποινές σε Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε, για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους ντέρμπι.

Τους προειδοποιούμε όμως ότι θα υποστούν τον ανένδοτο αγώνα μας για πολλά χρόνια ακόμη.

Και όταν κάποια στιγμή ο αγώνας δικαιωθεί και μας συναντήσουν επί ίσοις όροις, τότε θα αντιληφθούν τι σημαίνει επιμονή μέχρι την τελική δικαίωση. Εώς τότε υπομονή, χωρίς εκπτώσεις», αναφερόταν στην ανακοίνωση.