Βρούτσης για Ρεχάγκελ: «Είναι στην καρδιά και την ψυχή όλων των Ελλήνων»
i

©Glomex

Βρούτσης για Ρεχάγκελ: «Είναι στην καρδιά και την ψυχή όλων των Ελλήνων»

Στέλιος Βαρδάκης 20:33 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 13.02.2024

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Ότο Ρεχάγκελ.

Ο Ότο Ρεχάγκελ επισκέφτηκε το γραφείο του αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή την παρουσία του Γερμανού προπονητή στην χώρα μας και την συμπλήρωση 20 χρόνων από τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κατάκτηση του EURO 2004 από την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Βρούτσης ανέφερε για τον Ρεχάγκελ ότι: «Σήμερα η αύρα του Ότο πλημμύρισε το Υπουργείο Αθλητισμού. Τον υποδεχθήκαμε με συγκίνηση, καμάρι και περηφάνεια. Έναν άνθρωπο που 20 χρόνια μετά από τον πολύ μεγάλο άθλο, τον μοναδικό του ελληνικού ποδοσφαίρου, μάς έκανε την τιμή να μας επισκεφτεί και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Ήταν, είναι και θα παραμείνει ο εμβληματικός στρατηγός της μεγάλης επιτυχίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι στην καρδιά και την ψυχή όλων των Ελλήνων. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας, την αγάπη μας για όλα όσα μας πρόσφερε. Μας έκανε υπερήφανους και η Ελλάδα δεν το ξεχνάει ποτέ».

Ρεχάγκελ: «Στο Euro 2004 δεν μας έπαιρναν στα σοβαρά - Αυτό είπα στους παίκτες μου»
EURO

13:27 - 24.01.2024

Ρεχάγκελ: «Στο Euro 2004 δεν μας έπαιρναν στα σοβαρά - Αυτό είπα στους παίκτες μου»

Σε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, ο Ότο Ρεχάγκελ στάθηκε στην κατάκτηση του Euro 2004 με την Εθνική Ελλάδας, αλλά και στην αντιμετώπιση που είχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από τις αντίπαλες ομάδες.

Από την πλευρά του ο Ότο Ρεχάγκελ μίλησε κι αυτός στις κάμερες. «Ήταν μία υπέροχη ιστορία που κατέληξε στη κατάκτηση του τροπαίου. Θυμάμαι την νύκτα που επιστρέψαμε στην Ελλάδα και ο κόσμος πανηγύριζε και μας υποδέχτηκε με χαρά» ήταν τα λόγια του για την τεράστια επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας το καλοκαίρι του 2004, ενώ σχετικά με την πιθανότητα της συμμετοχής της Ελλάδας στο επερχόμενο Euro πρόσθεσε, «Επλίζω να προκριθεί η Ελλάδα. Θα πρέπει να τους δείξετε τις φάσεις  από το 2004».