Το «beef» ανάμεσα σε Χάαλαντ και Ρόι Κιν συνεχίζεται: «Συμπεριφέρθηκε σαν κακομαθημένο παιδί» (vid)

Ρόι Κιν & Έρλινγκ Χάαλαντ

i

© PrtScr

Το «beef» ανάμεσα σε Χάαλαντ και Ρόι Κιν συνεχίζεται: «Συμπεριφέρθηκε σαν κακομαθημένο παιδί» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:55 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:19 - 19.05.2024

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ρόι Κιν, έκανε και και πάλι το δικό του καυστικό σχόλιο για τον Έρλινγκ Χάαλαντ...

Ο Ρόι Κιν δεν έχει όπως όλα δείχνουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Χάαλαντ και η «διαμάχη» καλά κρατεί!

Στην εκπομπή «Super Sunday» για το Λίβερπουλ - Τότεναμ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είδαμε τον Χάαλαντ χθες όταν έγινε αλλαγή, όχι και τόσο χαρούμενο... να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί, αλλά επειδή η Μάντσεστερ Σίτι κερδίζει το παιχνίδι και αυτός σκοράρει, αυτό σχεδόν ξεχνιέται».

O Χάαλαντ «τάπωσε» τον Ρόι Κιν με απαξιωτική ατάκα μετά την κριτική που δέχθηκε

Ο Χάαλαντ σκόραρε τέσσερα κόντρα στη Γουλβς για να φτάσει τα 25 γκολ στην Premier League και 36 σε όλες τις διοργανώσεις σε μια σεζόν όπου έχασε δύο μήνες λόγω τραυματισμού. Τα γκολ βοήθησαν να κρατήσει τη Σίτι στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου, μιας και η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι στους 82 βαθμούς και στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Νορβηγός φορ θέλησε να «απαντήσει» στην κριτική που δέχεται.

«Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Χάαλαντ όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί στα όσα του έχει πει ο Ρόι Κιν όλο αυτό το διάστημα.

Κλοπ: «Θα έρχομαι στο Άνφιλντ, ακόμα κι αν δεν το θέλει ο νέος κόουτς» (vid)
PREMIER LEAGUE

18:56 - 05.05.2024

Κλοπ: «Θα έρχομαι στο Άνφιλντ, ακόμα κι αν δεν το θέλει ο νέος κόουτς» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι βέβαιος ότι πήρε την κατάλληλη απόφαση για να βάλει τέλος την εννιάχρονη θητεία του στη Λίβερπουλ προτού υποκύψει στην κούραση, πιστεύοντας ότι ο σύλλογος θα είχε υποφέρει την επόμενη σεζόν.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Κιν είχε δηλώσει ότι ο Χάαλαντ έπαιζε σαν παίκτης της τέταρτης κατηγορίας της Αγγλίας, με τα λεγόμενά του να σηκώνουν... θύελλα αντιδράσεων: «Το γενικό παιχνίδι του στο επιθετικό επίπεδο δεν είναι αρκετά καλό», είπε για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, επιμένοντας ότι «δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα. Επαινώ τον Χάαλαντ κάθε εβδομάδα, επίσης τη Σίτι, και νομίζω ότι είναι απίστευτος επιθετικός. Αλλά το συνολικό του παιχνίδι είναι σε επίπεδο παίκτη της League Two».