Χάαλαντ: Έλυσε τα μαλλιά του, εξοργίστηκε κι έγινε το απόλυτο meme στα social media

Χάαλαντ: Έλυσε τα μαλλιά του, εξοργίστηκε κι έγινε το απόλυτο meme στα social media

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 19:25 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 05.12.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έγινε viral μετά την αντίδρασή του προς τον διαιτητή της αναμέτρησης κόντρα στην Τότεναμ, που ανέκοψε την τελευταία επίθεση των «πολιτών».

Η Τότεναμ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) από το «Έτιχαντ» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν κέρδισε για τρίτο σερί παιχνίδι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, με το σκορ στο 3-3, ο Άγγλος διαιτητής έδειξε «παίζετε» σε φάουλ που έγινε στον Χάαλαντ, με την μπάλα να φτάνει στον Γκρίλις που έβγαινε τετ α τετ, όμως ο Χούπερ γύρισε τη φάση πίσω και έδωσε τελικά το φάουλ.

Η απόφαση ήταν υπερβολική για τον ‘Ερλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του. Σαφώς εξοργισμένος, έτρεξε αμέσως προς τον διαιτητή όταν εκείνος δεν καταλόγισε το φάουλ. Στη συνέχεια, ο Χάαλαντ ξέσπασε στο τελευταίο σφύριγμα και συγκρούστηκε με τον χαφ της Τότεναμ, Τζιοβάνι Λο Σέλσο, την ώρα που κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια.

Ο Νορβηγός πιάστηκε από την κάμερα να φωνάζει «F*** off, F*** off», στον Αργεντινό καθώς έβγαινε από το γήπεδο. Ο πρώτος σκόρερ της Σίτι ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο από το περιστατικό μαζί με τη φράση «WTF».

Tags: