Ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε την ημερομηνία επιστροφής του Χάαλαντ

Πεπ Γκουαρδιόλα & Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images/Ideal Images

Ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε την ημερομηνία επιστροφής του Χάαλαντ

Κώστας Τόπας 14:20 - 14.01.2024

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα επιστρέψει ο Έρλινγκ Χάαλαντ από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Στα «πιτς» για περισσότερο από ένα μήνα ήδη, ο Έρλινγκ Χάαλαντ, «θύμα» ενός κατάγματος στρες στο ένα πόδι κατά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Άστον Βίλα (1-0) τον περασμένο Δεκέμβριο, δεν έπαιξε ξανά. Σε συνέντευξη Τύπου ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε πότε θα μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Νορβηγού επιθετικού.

Σύμφωνα με τον Καταλανό τεχνικό, ο Νορβηγός επιθετικός τα πηγαίνει καλά στην αποθεραπεία του, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνος ώστε ο Χάαλαντ να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

«Τα πηγαίνει καλά, αλλά οι γιατροί αποφάσισαν να τον σταματήσουν για μια εβδομάδα και ίσως να τον επαναφέρουν στο Άμπου Ντάμπι», δήλωσε ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, το πρόβλημα του Χάαλαντ είναι στο «κόκκαλο» και «χρειάζεται χρόνο» για να επιστρέψει στα γήπεδα. «Με κάθε τραυματισμό μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά είναι θέμα χρόνου», πρόσθεσε.

«Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του μήνα. Ήταν λίγο περισσότερο από ό,τι περιμέναμε στην αρχή», είπε ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας σε συνέντευξη Τύπου. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάαλαντ έχει 14 γκολ σε 15 αγώνες πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν.