Ο Χάαλαντ έγινε viral μετά την ανατροπή της Σίτι: «Χρειάζομαι ένα σφηνάκι μετά από αυτό!»

Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο Χάαλαντ έγινε viral μετά την ανατροπή της Σίτι: «Χρειάζομαι ένα σφηνάκι μετά από αυτό!»

Κώστας Τόπας 09:43 - 14.01.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ τρελάθηκε μετά το γκολ του Όσκαρ Μπομπ που έδωσε τη νίκη στην Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ.

Ένας από αυτούς που πανηγύρισαν περισσότερο την αγωνιώδη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ ήταν ένας από αυτούς που δεν έπαιξαν σε αυτήν λόγω τραυματισμού. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός έγινε αμέσως viral στα social media για τα stories που ανέβασε στο Instagram στο τέλος του αγώνα.

Για αρχή, αποθέωσε τον Κέβιτ Ντε Μπρόινε με ένα emoticon. Τότε εθεάθη ξαπλωμένος στον καναπέ, μπρούμυτα, πανηγυρίζοντας για τη νίκη. Βέβαια, ο πιο περίεργος και αστείος πανηγυρισμός του Νορβηγού ήρθε αργότερα όταν είπε «Χρειάζομαι ένα σφηνάκι μετά από αυτό» και το συνόδευσε με μια φωτογραφία ενός πλάνου με ένα ποτό που προφανώς έμοιαζε με γάλα. Τέλος, απέτισε φόρο τιμής στον συμπατριώτη του Μπομπ, για το buzzer beater απέναντι στις «καρακάξες».

Μια μέρα πριν από την πολύ σημαντική νίκη για τους Πολίτες, ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε ότι ο Χάαλαντ θα παραμείνει εκτός δράσης και δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει μέχρι νεοτέρας. Με αυτό του «Σεντ Τζέιμς Παρκ», υπάρχουν ήδη εννέα παιχνίδια τη φετινή σεζόν στα οποία δεν έχει καταφέρει να συμμετάσχει ο «Cyborg» λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, το έζησε όσο κανένας άλλος.