Χάαλαντ για Πεπ: «Είναι λίγο τρομακτικός - Μου αρέσει όταν μου φωνάζει»

Γκουαρδιόλα - Χάαλαντ

i

© Intime

Χάαλαντ για Πεπ: «Είναι λίγο τρομακτικός - Μου αρέσει όταν μου φωνάζει»

Κατά τη διάρκεια της βράβευσής του ως ο παίκτης της χρονιάς από την UEFA, ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για τον προπονητή του Πεπ Γκουαρδιόλα και δήλωσε πως του αρέσει όταν του βάζει τις φωνές.

Το απόγευμα της Πέμπτης (31/08) διεξήχθη στο Μονακό η κλήρωση της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League. Ωστόσο πέρα από αυτό, είχαμε και την απονομή των βραβείων για τους κορυφαίους της σεζόν που μας πέρασε. Σε ότι αφορά τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς για τη σεζόν 2022-2023, αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, που έσπασε όλα τα κοντέρ στην πρώτη του χρονιά με τη νέα του ομάδα.

Μέχρι στιγμής ο Νορβηγός αστέρας έχει κατακτήσει το Champions League, την Premier League, το Κύπελλο Αγγλίας και το Σούπερ Καπ Ευρώπης. Επιπλέον, έχει κερδίσει το χρυσό παπούτσι στην Ευρώπη (53 γκολ), στο Champions League (12) και στην Premier League (36). Τον ανακήρυξαν παίκτη της χρονιάς στην Premier και πλέον στην Ευρώπη.

Επίσης, η UEFA έδωσε και το βραβείο του καλύτερου προπονητή της προηγούμενης σεζόν. Αυτός είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα που έκοψε πρώτος το νήμα και άφησε πίσω του Σιμόνε Ιντζάγκι και Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Καταλανός τεχνικός οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι σε ένα ιστορικό τρεμπλ αφού σήκωσε το Champions League, την Premier League και το FA Cup. Κάτι τέτοιο είχε πετύχει μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 1999.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για τα επιτεύγματά του την περασμένη σεζόν, ενώ ρωτήθηκε και για το ποιος είναι πιο τρομακτικός ανάμεσα στον πατέρα του και τον προπονητή του, Πέπ Γκουαρδιόλα:

Ο Χάαλαντ αποκάλυψε το πιο περίεργο πράγμα που κάνει όταν κοιμάται
PREMIER LEAGUE

10:12 - 01.09.2023

Ο Χάαλαντ αποκάλυψε το πιο περίεργο πράγμα που κάνει όταν κοιμάται

Σε μία περίεργη αποκάλυψη προχώρησε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, καθώς ο Νορβηγός επιθετικός ανέφερε ότι κλείνει το στόμα του ενώ κοιμάται, αποκαλύπτοντας τα οφέλη πίσω από την ασυνήθιστη πρακτική του.

«Καλή ερώτηση, μερικές φορές ο Πεπ είναι λίγο τρομακτικός, πρέπει να πω. Αλλά ούτως ή άλλως αυτό είναι κάτι που μου αρέσει, μου αρέσει όταν ο Πεπ με φωνάζει επειδή προσπαθεί να μου βάλει κάτι στον μυαλό που δεν πιστεύει ότι το έχω. Μου αρέσει λοιπόν, δεν παραπονιέμαι καθόλου, απλά θέλει να με κάνει καλύτερο ποδοσφαιριστή, οπότε δεν παραπονιέμαι καθόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός φορ.