«Τελείωσε» του Χάβερτς στην Άρσεναλ από την Τσέλσι με 75 εκατ. ευρώ!

Κάι Χάβερτς

i

©Photo by Visionhaus/Getty Images/Ideal Images

«Τελείωσε» του Χάβερτς στην Άρσεναλ από την Τσέλσι με 75 εκατ. ευρώ!

Κώστας Τόπας 10:05 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 28.06.2023

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Κάι Χάβερτς να φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 75 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Τσέλσι.

Κάτοικος Λονδίνου θα παραμείνει ο Κάι Χάβερτς, ωστόσο ο 24χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη μιας και η Άρσεναλ τα βρήκε σε όλα με την Τσέλσι για την απόκτηση του.

Ο Χάβερτς πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε στη νέα του ομάδα. Το ποσό που η ομάδα του βόρειου Λονδίνου θα βγάλει από τα ταμεία της είναι 70 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακόμα 5,8 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβάνονται σε μορφή μπόνους!

Ετσι, μετά από τρία χρόνια στο Λονδίνο με τη φανέλα της Τσέλσι ο Κάι Χάβερτς είναι μία ανάσα από το να αλλάξει στρατόπεδο. Οπως αναφέρει ο έγκριτος στις μεταγραφές, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι ανακοινώσεις για την μεταγραφή του 24χρονου μεσοεπιθετικού θα γίνουν μέχρι την προσεχή Δευτέρα (03/07). 

Ο Χάβερτς, το όνομα του οποίου είχε παίξει και για τη Ρεάλ Μαδρίτης προ εβδομάδων, είχε μεταγραφεί στην Τσέλσι από τη Λεβερκούζεν το 2020 με 80 εκατομμύρια ευρώ και σε αυτή την τριετία έγραψε 139 εμφανίσεις με 32 γκολ και 15 ασίστ. Μάλιστα, ήταν ο παίκτης που είχε δώσει με το δικό του γκολ το Champions League το 2021 στην Τσέλσι απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.