Τρομερή ανατροπή... ημιχρόνου και σημαντική νίκη για την Άουγκσμπουργκ
i

©Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Τρομερή ανατροπή... ημιχρόνου και σημαντική νίκη για την Άουγκσμπουργκ

Ιάσονας Τσίλης 20:24 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 22.10.2023

Η Άουγκσμπουργκ αν και βρέθηκε νωρίς πίσω με 2-0 κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι πριν τη λήξη του ημιχρόνου και να πανηγυρίσει μια πολύτιμη νίκη.

Χάιντενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ ξεκίνησαν την αγωνιστικής βρισκόμενες στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και το μεταξύ τους παιχνίδι είχε μεγάλη σημασία και για τις δύο. Οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν με μια εντυπωσιακή ανατροπή και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ στο 17', με ωραίο πλασέ του Κλάιντινστ. Ένα λεπτό αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους, με σκόρερ τον Γιαν Νίκλας Μπέστε.

Η Άουγκσμπουργκ δεν είχε χρόνο... για δάκρυα και συνήλθε άμεσα. Στο 29' μείωσε το σκορ με τον Φίλιπ Τιτς, ο οποίος σκόραρε μετά από κόρνερ, με εξαιρετικό τελείωμα.

Στο 41', οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ματς Πέντερσεν και όπως ακριβώς έκανε και η Χάϊντενχαϊμ, πέτυχαν κι άλλο γκολ ένα λεπτό αργότερα, με το οποίο ολοκλήρωσαν την ανατροπή, πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι δεν συνήλθαν ποτέ και δέχθηκαν και τέταρτο γκολ στο 64' με τον Ουντουοκάι, ξανά μετά από στατική φάση. Το παιχνίδι ουσιαστικά είχε κριθεί, ωστόσο η Άουγκσμπουργκ κέρδισε πέναλτι, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρετζμπέτσαϊ και ήταν εύστοχος, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.

Η Άουγκσμπουργκ με αυτή τη νίκη έφτασε τους οκτώ βαθμούς, προσπερνώντας τη σημερινή της αντίπαλο στη βαθμολογία.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (9ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ