Ο Χάκπο έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του: Βρέθηκε στο Τόγκο και μοίρασε φαγητό σε άστεγα παιδιά
i

©print screen

Ο Χάκπο έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του: Βρέθηκε στο Τόγκο και μοίρασε φαγητό σε άστεγα παιδιά

Δημήτρης Χούπης 14:22 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 23.06.2023

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια των διακοπών του βρέθηκε στην Αφρική, όπου έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του, μοιράζοντας φαγητό σε παιδιά.

Η χρονιά για τη Λίβερπουλ τελείωσε και θέλει να αφήσει πίσω της μια εφιαλτική σεζόν. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε πέμπτη κάτι που σημαίνει ότι του χρόνου θα παίξει στο Europa League, ενώ τόσο στα εγχώρια κύπελλα όσο και στο Champions League αποκλείστηκε πρόωρα. 

Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων σειρά είχαν οι εθνικές ομάδες, όπου στην Ευρώπη υπήρχαν τα προκριματικά του Euro 2024, αλλά και το Final Four του Nations League. Όπου σε αυτό συμμετείχε και η Ολλανδία του Κόντι Χάκπο. Ο επιθετικός των «κόκκινων» συμμετείχε κανονικά, παίρνοντας με τη χώρα του την τέταρτη θέση. Αφού γνώρισε την ήττα τόσο στον ημιτελικό από την Κροατία όσο και από την Ιταλία στον μικρό τελικό. 

Ο 24χρονος λοιπόν αφού ολοκλήρωσε και τις υποχρεώσεις του με την Ολλανδία, αποφάσισε να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί ενόψει της νέας σεζόν. Κάπως έτσι στο πλαίσιο των διακοπών του ο Χάκπο θα περάσει ένα μέρος στο Τόγκο στην Αφρική, απ' όπου κατάγεται ο πατέρας του. Σε ένα βίντεο λοιπόν εμφανίζεται να βοηθάει κάτι άστεγα παιδάκια, μοιράζοντάς τους φαγητό. 

Ο Ολλανδός τη φετινή σεζόν ξεκίνησε από την Αϊντχόφεν, με την οποία βρήκε δίχτυα δώδεκα φορές και μοίρασε 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Οι καλές του εμφανίσεις έκαναν την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να τον αποκτήσει και μέχρι το τέλος της σεζόν μέτρησε 26 συμμετοχές, εφτά γκολ και δύο ασίστ. 

Οι προσθήκες στο κέντρο της έχουν γίνει εμμονή 

Το μεγάλο πρόβλημα της Λίβερπουλ είναι το κέντρο, καθώς είτε η απειρία είτε οι πολλοί τραυματισμοί στους παίκτες της δημιουργούσαν θέμα. Για να βελτιώσει το κέντρο της λοιπόν αποδέσμευσε τον Τσάμπερλεϊν, τον Κεϊτά και τον Μίλνερ. Την ίδια ώρα έχει αποκτήσει ήδη έναν παίκτη και συγκεκριμένα τον Αλέξις ΜακΚάλιστερ

Παράλληλα στη λίστα της έχει αρκετούς παίκτες. Κονέ, Τουράμ, Βέιγκα και Λάβια είναι μερικές περιπτώσεις που οι «κόκκινοι» έχουν στα υπόψιν τους.