Ο Χάμες Ροντρίγκες αποκάλυψε πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση

Χάμες Ροντρίγκες

i

Χάμες Ροντρίγκες/©tourettephotography

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποκάλυψε πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση

Κώστας Τόπας 09:39 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 09.04.2024

Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες αποκάλυψε την ημερομηνία που σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι 32 ετών και μέχρι σήμερα έχει ούτε περισσότερες ούτε λιγότερες από 98 διεθνείς συμμετοχές με την Κολομβία. Σε ό,τι αφορά το συλλογικό ποδόσφαιρο, ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δεν διανύει το καλύτερο στάδιο της καριέρας του καθώς ο χρόνος του στη Σάο Πάουλο δεν πηγαίνει όσο καλά θα μπορούσε, αλλά εξακολουθεί να είναι βασικός στην ομάδα του. Και οι θαυμαστές του «πάγωσαν» όταν άκουσαν πώς ο Χάμες μίλησε για την ημερομηνία απόσυρσής του. 

Ήταν κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής Kings League Americas στο Twitch. «Δεν ξέρω ακόμα, πρέπει να το σκεφτώ προσεκτικά. Αλλά εκμεταλλευτείτε και δείτε με καλά τα επόμενα τρία χρόνια γιατί μπορεί να είναι τα τελευταία. Η ιδέα είναι να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 και να σκεφτώ καλά τα πράγματα. Θέλω να αποσυρθώ σε μια μεγάλη διοργάνωση και σε μια καλή ομάδα», είπε ο Χάμες.

«Σκοτώστε τους όλους»: Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με τρομοκρατική επίθεση το Champions League!
CHAMPIONS LEAGUE

08:37 - 09.04.2024

«Σκοτώστε τους όλους»: Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με τρομοκρατική επίθεση το Champions League!

Το «Al Azaim», ένα Μέσο που είναι υπεύθυνο για τη διάδοση μηνυμάτων από το Ισλαμικό Κράτος, δημοσιοποίησε μια εικόνα στην οποία... απειλεί τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Champions League, λέγοντας: «Σκοτώστε τους όλους».

Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού συνέχισε με την ομιλία και κατέστησε πολύ σαφές ότι δεν θέλει να σέρνεται στο γήπεδο τεντώνοντας την καριέρα του περισσότερο από όσο χρειάζεται. «Θέλω να αφήσω το ποδόσφαιρο και να μην αφήσω το ποδόσφαιρο να με αφήσει. Θέλω να αποσυρθώ σε μια καλή στιγμή, αλλά αν νιώθω καλά σωματικά και ψυχικά για να παίξω για άλλα δύο χρόνια, θα το κάνω», τόνισε.

Το μέλλον του Κολομβιανού, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο φορές το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι άγνωστο. Δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο ότι θα συνεχίσει στο Σάο Πάολο την επόμενη σεζόν και θα μπορούσε να προσθέσει μια νέα φανέλα στη συλλογή όσων έχει φορέσει μέχρι σήμερα. Εως τώρα έχει αγωνιστεί σε Ήταν εκείνοι των Ενβιγάδο, Μπάνφιλντ, Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν, Έβερτον, Αλ Ραγιάν, Ολυμπιακό και Σάο Πάολο. Με τα «ερυθρόλευκα» κατέγραψε 23 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ κι έξι ασίστ.