Ο Χάμες θέλει σαν τρελός να παίξει στον ημιτελικό με την ΑΕΚ, αλλά...

Χάμες Ροντρίγκες

i

© Intime

Ο Χάμες θέλει σαν τρελός να παίξει στον ημιτελικό με την ΑΕΚ, αλλά...

Ο Χάμες έχασε και το ματς με τον Παναθηναϊκό και υπάρχει αγωνία ενόψει της συνέχειας.

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν μπόρεσε να περάσει το τεστ του Σαββάτου και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για το ντέρμπι των αιωνίων. Ο Κολομβιανός άσος, έμεινε εκτός ενός ακόμη μεγάλου ματς. Είχε απουσιάσει θυμίζουμε και από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Χάμες τελευταία φορά, έπαιξε στις 13 Φεβρουαρίου στο Καραϊσκάκη, στο εντυπωσιακό 6-1 επί του Παναιτωλικού. Εκεί που ήταν πρωταγωνιστής. Πέτυχε δύο γκολ, είχε μία ασίστ, στα 77 λεπτά που αγωνίστηκε ως βασικός. Εκεί, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν φάνηκε να είναι κάτι σοβαρό. Πάρθηκε μια απόφαση να μην ακολουθήσει την αποστολή στη Λαμία, στο ματς που ακολουθούσε. Και ο στόχος, ήταν ξεκάθαρος. Να προφυλαχθεί ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό, του ντέρμπι των αιωνίων. Να μην επιβαρυνθεί από τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λαμίας, αλλά και από ένα ταξίδι με ώρες σε λεωφορείο. Γιατί τότε, δεν ήταν 100% έτοιμος.

Η αρχή της εβδομάδας, ήθελε τον Χάμες μέσα στην εντεκάδα και στα πλάνα του Μίτσελ για το βράδυ του Σαββάτου, κόντρα στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Ο Κολομβιανός, προσπαθούσε, έδειχνε καλύτερα, δόθηκε αυτή η αίσθηση.

Ένα «καμπανάκι», όμως, ήρθε το βράδυ της Παρασκευής και ήταν και επικοινωνιακό. Ο Μίτσελ εκεί, ήξερε πως ο Χάμες θα ήταν απίθανο να προλάβει να παίξει. Δεν ανακοινώνει αποστολή προς τα έξω. Ο Χάμες λέει ότι θα δοκιμάσει το Σάββατο, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να μπει. Έμεινε έτσι κι εκτός του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα. Είδε την ομάδα του να μένει στο 0-0 και ουσιαστικά, συμπληρώνει δύο εβδομάδες εκτός δράσης. Κι αυτό, θα διαπιστωθεί ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Ο Χάμες θα ξαναδοκιμάσει. Θέλει να παίξει στη ρεβάνς του 3-0. Ακολουθεί ένα ματς με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη και μετά, πάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό προσπάθησαν να τον προστατεύσουν, να τον προφυλάξει ο Μίτσελ. Χάνει δεύτερο συνεχόμενο ματς και υπάρχει μεγάλη αγωνία για να δούμε αν θα προκύψει και τρίτο την Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Μίτσελ πιστεύει ότι θα προλάβει, τουλάχιστον έτσι δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο πίστευε, όμως και πριν το ντέρμπι…