Χαμός στην Πολωνία με τον διαιτητή του ΑΕΚ - Άρης: Τον κατηγορούν για λάθος που έκρινε αποτέλεσμα στο 95' (vid)

Πάβελ Ρατσκόφσκι

i

© photo by DeFodi Images / Getty Images / Ideal Images

Χαμός στην Πολωνία με τον διαιτητή του ΑΕΚ - Άρης: Τον κατηγορούν για λάθος που έκρινε αποτέλεσμα στο 95' (vid)

Ο διαιτητής που προκάλεσε πανικό στην Ελλάδα λίγο πριν το ΑΕΚ-Άρης, Πάβελ Ρατσκόφσκι, συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα, καθώς μία απόφασή του χθες σε ματς του Πολωνικού πρωταθλήματος σήκωσε... θύελλα αντιδράσεων.

Ο Πάβελ Ρατσκόφκσι ορίστηκε να διευθύνει αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Πολωνίας για πρώτη φορά, μετά τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα και στο ΑΕΚ-Άρης. Συγκεκριμένα, ο Πολωνός ήταν ο διαιτητής στην αναμέτρηση μεταξύ της Σταλ Μίελετς και της Λέγκνιτσα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Ένα μεγάλο διαιτητικό λάθος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έχει σηκώσει... θύελλα αντιδράσεων στην Πολωνία, καθώς στη συνέχεια της φάσης ήρθε το γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) και πήραν βαθμολογική «ανάσα», όντας στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πιο αναλυτικά, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ η ουραγός της βαθμολογίας Λέγκνιτσα ήταν μπροστά στο σκορ (0-1), ο Ρατσκόφσκι δεν είδε φάουλ σε καθαρό σπρώξιμο στη γωνία του κόρνερ, με αποτέλεσμα στη συνέχεια της φάσης να έρθει το γκολ της λύτρωσης για τους γηπεδούχους. Το γκολ μέτρησε κανονικά, καθώς η παράβαση δεν υπέπεσε στην αντίληψη του Πολωνού, αλλά και του βοηθού που βρισκόταν κοντά στη φάση ενώ δεν παρενέβη ούτε ο VARίστας.

Τέλος, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο... πολυσυζητημένος Ρατσκόφσκι καταλόγισε 19 φάουλ κι έδειξε οκτώ κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα.

Δείτε την επίμαχη φάση στο 4:08