Χαμός στο twitter για τον Ροντινέι: «Ξεπέρασα μέχρι και την πρώην μου, αλλά τη φυγή του ποτέ»

Ροντινέι

i

Ροντινέι/ ©Intime

Χαμός στο twitter για τον Ροντινέι: «Ξεπέρασα μέχρι και την πρώην μου, αλλά τη φυγή του ποτέ»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:50 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 21.03.2023

Ο Ροντινέι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και οι φίλαθλοι της Φλαμένγκο τον θέλουν πίσω. «Τρέλα» στα social media για τον Βραζιλιάνο.

Στα μέσα Δεκέμβρη ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ προσαρμόστηκε από την πρώτη στιγμή στους «ερυθρόλευκους» και φάνηκε στο γήπεδο. 

Ο Μίτσελ του έδωσε φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας των Πειραιωτών και ο 30χρονος μπακ τον έχει δικαιώσει και με το παραπάνω. Οι εμφανίσεις του είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Η απόδοση του Ροντινέι δεν έχει περάσει απαρατήρητη στη χώρα του. 

Οι φίλαθλοι της Φλαμένγκο μάλιστα τον αναπολούν. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της βραζιλιάνικης ομάδας έχουν «οργιάσει» στο twitter, ζητώντας την επιστροφή του μετά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη θέση του δεξιού μπακ. 

Τα σχόλια που έχουν κάνει οι φίλαθλοι της Φλαμένγκο είναι απολαυστικά και δείχνουν την τεράστια αγάπη και εκτίμηση που έχουν στον Ροντινέι. «Ξεπέρασα μέχρι και την πρώην μου, αλλά τη φυγή του Ροντινέι ποτέ», έγραψε ένας φίλαθλος, ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Θέλεις μήπως να σου στείλω και ένα ταξί να σε πάρει από το αεροδρόμιο; Η φανέλα σου είναι εδώ και σε περιμένει φίλε, γύρνα πίσω», είναι μερικά από τα tweets των οπαδών της βραζιλιάνικης ομάδας.