Χαμός στο Twitter με Μπακασέτα

Τάσος Μπακασέτας & Τάισον

i

PrtScr

Χαμός στο Twitter με Μπακασέτα

Sportal newsroom 10:45 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 15.02.2024

Το επεισόδιο μεταξύ Τάισον και Τάσου Μπακασέτα βρίσκεται στα trends του Twitter, με οπαδούς τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Παναθηναϊκού να παίρνουν θέση για την αψιμαχία μεταξύ των δύο παικτών.

Η ένταση έγινε κυρίαρχο στοιχείο στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, όσο το παιχνίδι πλησίαζε στη λήξη του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Τάισον και Μπακασέτας να πιαστούν στα χέρια, στο 77ο λεπτό του αγώνα. Με αφορμή το επεισόδιο, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε επίθεση στον αρχηγό της εθνικής μας ομάδας, ενώ από την πλευρά τους οι «πράσινοι» κατηγόρησαν τους ιθύνοντες του «Δικεφάλλου του Βορρά» για «γνωστές θεατρικές μεθοδεύσεις» και έκαναν λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας. 

Από την άλλη, ο Τάισον με ανάρτησή του τόνισε πως απολογείται για την αποβολή του και πως ζητάει συγγνώμη από όλους για την ένταση που υπήρξε με τον Μπακασέτα, ο οποίος με τη σειρά του μέσα από τα social media τοποθετήθηκε για το επεισόδιο που είχε με τον Βραζιλιάνο και ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του.

Στο Twitter πάντως από το βράδυ της Τετάρτης (14/02) επικρατεί χαμός με το συγκεκριμένο θέμα, με αποτέλεσμα να είναι από τα κορυφαία θέματα στα trends

🔴LIVE για το Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος και το Final 8 της Κρήτης