Η αντίδραση του Κέιν όταν διαπίστωσε πως δεν θα κατακτήσει ούτε φέτος κάποιο τρόπαιο (vid)

Χάρι Κέιν

i

PrtScr

Η αντίδραση του Κέιν όταν διαπίστωσε πως δεν θα κατακτήσει ούτε φέτος κάποιο τρόπαιο (vid)

Κώστας Τόπας 11:59 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 05:51 - 20.05.2024

Ο Χάρι Κέιν, όταν αποσβολωμένος στον πάγκο, δεν μπορούσε να συνειδητοποίησε πως η Μπάγερν δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον τελικό του Champions League.

Αφού ο πρώτος αγώνας έληξε ισόπαλο 2-2 στη Βαυαρία, οι Μαδριλένοι υποδέχθηκαν την Μπάγερν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το βράδυ της Τετάρτης (08/05). Με μια θέση στον τελικό κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ να διακυβεύεται, και οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα κλειστό πρώτο ημίχρονο.

Στη συνέχεια, ο μπακ της Μπάγερν, Αλφόνσο Ντέιβις, κατέπληξε το πλήθος των Μαδριλένων στο 68ο λεπτό με ένα όμορφο γκολ και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Όμως οι παίκτες του Τόμας Τούχελ δεν κατάφεραν να κρατηθούν καθώς δύο γκολ του Χοσέλου ολοκλήρωσαν μια ακόμη απίστευτη επιστροφή των «μερένχες» στο ματς.

Μετά τον αγώνα, ένα βίντεο με την αντίδραση του Χάρι Κέιν δημοσιεύτηκε στα social media. Ο αρχηγός της Αγγλίας έμοιαζε απόλυτα καταβεβλημένος αφού το όνειρό του στο Champions League έγινε καπνός.

Αντιδρώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας θαυμαστής είπε: «Ο Τούχελ δεν έπρεπε να τον βγάλει εκτός ματς, τον λυπάμαι». Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Είναι πολύ λυπηρό να το βλέπεις, ειδικά για έναν παίκτη του διαμετρήματος του, αλλά προσπαθήστε ξανά την επόμενη χρονιά».

Ένας τρίτος οπαδός πρόσθεσε: «Οι συμπαίκτες του και ο προπονητής του τον απογοήτευσαν! Χωρίς αυτόν θα ήταν στον πάτο».

Για τον Κέιν μίλησε μετά τον αγώνα ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπάγερν, Όουεν Χάργκρειβς.

«Σας λέω τι ήταν απροσδόκητο. Ο Χάρι Κέιν βγήκε από το γήπεδο. Να απογειώσεις έναν τύπο που έχει σκοράρει 44 γκολ, ο οποίος είναι ο πιο ανθεκτικός παίκτης σχεδόν οπουδήποτε, και να φέρεις έναν άλλο επιθετικό στο ματς, τον Τσούπο Μότινγκ. Δεν μπορείς να βγάζεις τον Χάρι Κέιν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Τόμας Τούχελ αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αντικατέστησε τον Χάρι Κέιν, τη στιγμή που οι Βαυαροί έψαχναν γκολ ισοφάρισης απέναντι στους Μαδριλένους.

«Ο Κέιν είχε κουραστεί δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Οι τέσσερις επιθετικοί που είχαμε έπρεπε να βγουν από το ματς». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, ο Τούχελ επανέλαβε ότι ο Κέιν αντιμετώπιζε «προβλήματα στην πλάτη».

Η ήττα έβαλε τέλος στις ελπίδες της Μπάγερν να κατακτήσει έναν τίτλο αυτή τη σεζόν και σημαίνει ότι η αναμονή του Κέιν για το πρώτο τρόπαιο της καριέρας του συνεχίζεται. Απεναντίας, ο Κέιν με 44 γκολ σε 45 εμφανίσεις αλλά και 12 ασίστ φέτος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του και με το παραπάνω. Ωστόσο, η ομάδα του δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει...