Η UEFA θυμήθηκε την στιγμή που ο Κέιν έγινε τερματοφύλακας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (vids)

Χάρι Κέιν

i

© PrtScr

Η UEFA θυμήθηκε την στιγμή που ο Κέιν έγινε τερματοφύλακας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:28 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 29.07.2023

Ο Χάρι Κέιν βρίσκεται στο επίκεντρο των μεταγραφικών εξελίξεων και με αφορμή αυτό η UEFA θυμήθηκε την στιγμή που ο Άγγλος επιθετικός αναγκάστηκε να φορέσει τα γάντια του τερματοφύλακα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League της σεζόν 2014-15, η Τότεναμ είχε υποδεχτεί στο Λονδίνο τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε μία ευρεία νίκη με 5-1. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αυτά που έχουν ξεχωρίσει είναι αρκετά. Από τη μία η απίθανη γκολάρα του Λαμέλα με μία μαγική ραμπόνα κι από την άλλη η συμμετοχή της ομάδας της Αρκαδίας σε ευρωπαϊκό όμιλο και η αναμέτρηση κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο είναι μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, ωστόσο η αλλαγή θέσης του Χάρι Κέιν ήταν αυτή που έγινε viral.

Να θυμίσουμε, ο Άγγλος φορ έπαιξε στα τελευταία λεπτά του ματς ως τερματοφύλακας καθώς αποβλήθηκε ο Γιορίς και δεν υπήρχε άλλη αλλαγή για την Τότεναμ, με τους Αρκάδες να σκοράρουν στο 89' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαράλες.

Με ανάρτησή της στα social media, η UEFA θυμήθηκε αυτό το πρωτόγνωρο περιστατικό.

Το αβέβαιο μέλλον του Κέιν και η μεταγραφή στην Μπάγερν

Ο Χάρι Κέιν δεν ξέρει ακόμα σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, αν και φαίνεται ότι η απόφαση του είναι είτε να συνεχίσει στον σύλλογο της ζωής του, την Τότεναμ, είτε να δοκιμάσει την τύχη του στη Bundesliga υπογράφοντας στην Μπάγερν Μονάχου που φαίνεται διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να εντάξει τον Άγγλο διεθνή επιθετικό στο ρόστερ της.

Ο 29χρονος επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής σε πολλές μεταγραφικές περιόδους, ωστόσο πάντα κατέληγε να παραμένει στους Λονδρέζους. Αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά σχετικά με το μέλλον του στα «σπιρούνια». Η Μπάγερν, που έχει ήδη κάνει μια πρώτη προσφορά 70 εκατομμυρίων για τον Άγγλο στράικερ που απορρίφθηκε, είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να πείσει την Τότεναμ να τον παραχωρήσει.

Ο Γερμανός επιχειρηματίας που ήταν πρώην διευθύνων σύμβουλος της Adidas, και νυν πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ μίλησε στο «Kicker» για την υπόθεση του Χάρι Κέιν, καθώς ο ίδιος πιστεύει ότι ο Άγγλος διεθνής θα αναβαθμίσει το αγωνιστικό προφίλ των Βαυαρών αλλά και του γερμανικού πρωταθλήματος. «Εδώ στην Μπουντεσλίγκα δεν έχουμε πια πολλά διεθνή αστέρια. Η Μπάγερν προσπαθεί πάντα να φέρνει αστέρια. Ο Χάρι Κέιν είναι ένας πολύ ελκυστικός παίκτης, ο αρχηγός της Αγγλίας και πρώτος σκόρερ. Θα έκανε καλό σε εμάς και στην Μπουντεσλίγκα».