Ο Μιριτέλο υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης και βρέθηκε στην προπόνηση

Ο Χουάν Μιριτέλο.

i

©instagram/juanbautistamiritello

Ο Μιριτέλο υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης και βρέθηκε στην προπόνηση

Κώστας Τόπας 20:20 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 28.07.2023

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Χουάν Μιριτέλο. Απομένει η ανακοίνωση.

Στον Αστέρα Τρίπολης θ’ αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Χουάν Μιριτέλο.

Ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός ήρθε την Πέμπτη το απόγευμα στην Ελλάδα και σήμερα πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές κι εργομετικές εξετάσεις. Στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες και απομένει η ανακοίνωση.

O Χουάν Μιριτέλο, παράλληλα, βρέθηκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου γνώρισε τους νέους συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ. Συνομίλησε με τον Μίλαν Ράσταβατς και κατόπιν προπονήθηκε για πρώτη φορά.

Ο 24χρονος (8/2/99) Αργεντινός επιθετικός είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος του. Ο Μιριτέλο την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της Ντεφένσα και Χουστίσια είχε 19 ματς και τρία γκολ στην πρώτη κατηγορία κόντρα σε Μπάνφιλντ, Μπελγκράνο και Αρχεντίνος Τζούνιορς. Στην προηγούμενη ομάδα του την Τουκουμάν είχε 35 ματς, 13 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Μιριτέλο ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Λουχάν του Σαν Λορέντσο και ακολούθησε η Ακαδημία της Ιντεπεντιέντε. Σύντομα έφυγε για να προχωρήσει στα τμήματα υποδομής της Ντεφένσα. Ανέβηκε στην πρώτη ομάδα τον Οκτώβριο του 2019 υπό τις οδηγίες του προπονητή Μαριάνο Σόσο. Έκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή (μπήκε στο 76’ στη θέση του Φερνάντο Μάρκεζ) στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Σαν Λορέντσο στις 30 Οκτωβρίου του 2019. Στη συνέχεια πήγε δανεικός στην Primera B Metropolitana και συγκεριμένα στη Φλάντρια.

Ο Κανελλόπουλος στο Sportal: «Ονειρο να αγωνίζομαι στο Champions League, ο Αστέρας είναι το σπίτι μου»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

17:10 - 24.07.2023

Ο Κανελλόπουλος στο Sportal: «Ονειρο να αγωνίζομαι στο Champions League, ο Αστέρας είναι το σπίτι μου»

Ενα παιδί κοιτάει τα... αστέρια. Ο Γιώργος Κανελλόπουλος μίλησε στο Sportal για όλα όσα έζησε με τη φανέλα του Αστέρα, τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες των Αρκάδων, τη νέα του ομάδα στη Φινλανδία, Ελσίνκι, το πώς είναι να αγωνίζεται ένας νεαρός Έλληνας στο Champions League αλλά και για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του.

Ο Μιριτέλο σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη Φλάντρια, στις 29 Φεβρουαρίου 2020 εναντίον της Φίνιξ. Στη συνέχεια έπαιξε δανεικός και στις Ταγέρες, Τουκουνάν.