Το «οπλοστάσιο» του Χάρι Κέιν

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Το «οπλοστάσιο» του Χάρι Κέιν

Sportal newsroom 21:36 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 14.06.2023

Πέρα από τη δεδομένη αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ο Χάρι Κέιν έχει λατρεία για τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα. Και το γκαράζ του είναι γεμάτο από αυτά...

Ο Χάρι Κέιν είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς το συμβόλαιο του με την Τότεναμ φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι του 2024 και οι πιθανότητες να τον δούμε μακριά από το Λονδίνο την επόμενη σεζόν είναι αρκετές.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Άγγλου επιθετικού, ενώ στο κόλπο για την απόκτηση του είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον έχει θέσει ως νο1 στόχο μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά.

Το τι θα γίνει με το μέλλον του 29χρονου άσου θα φανεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όμως ένα είναι το σίγουρο. Σε περίπτωση που φύγει είτε για Μάντσεστερ είτε για Μαδρίτη, θα πάρει μαζί του μερικά πολύ εντυπωσιακά αυτοκίνητα, καθώς πέρα από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, έχει μεγάλη λατρεία και για τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα.

Μόντριτς και Μπέιλ δείχνουν τον δρόμο για τη μεταγραφή του Κέιν στη Ρεάλ!
LA LIGA

19:05 - 10.06.2023

Μόντριτς και Μπέιλ δείχνουν τον δρόμο για τη μεταγραφή του Κέιν στη Ρεάλ!

Πριν μια δεκαετία η Ρεάλ Μαδρίτης πάλεψε σκληρά για να πάρει τους Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ. Το φετινό καλοκαίρι δίνει μάχη για να «κλέψει» τον Χάρι Κέιν. Και οι δύο περιπτώσεις ίσως να μη διαφέρουν πολύ...

Το γκαράζ του λοιπόν είναι γεμάτο από αυτά. Όμως τρία είναι τα αμάξια που ξεχωρίζουν από τη συλλογή του και αν χρειαστεί να φύγει από το Λονδίνο λόγω μεταγραφής δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα πάρει μαζί του. Ο λόγος για την Bentley Continental GT, τη Jaguar F Pace και το Range Rover SV Autobiography.

Δείτε παρακάτω τα τρία υπερπολυτελή αυτοκίνητα του Χάρι Κέιν:

Bentley Continental GT

Jaguar F Pace

Range Rover SV Autobiography