Δύο ασίστ ο Χαρίσης στη νίκη της Σίβασπορ κόντρα στην Πεντίκσπορ

Δύο ασίστ ο Χαρίσης στη νίκη της Σίβασπορ κόντρα στην Πεντίκσπορ

Δημήτρης Χούπης 15:05 - 25.02.2024

Ο Χάρης Χαρίσης έβγαλε δύο ασίστ στη νίκη της Σίβασπορ με 4-1 κόντρα στην Πεντίκσπορ.

Η Σίβασπορ είχε εύκολο έργο κόντρα στην Πεντίκσπορ, της οποίας επικράτησε με 4-2 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος. Ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Χάρης Χαρίσης, ο οποίος δεν ξεκίνησε βασικός, μπαίνοντας αλλαγή μόλις στο 8ο λεπτό μετά από τραυματισμό του Ελμάζ.

Η Πεντίκσπορ βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 16', αλλά δέκα λεπτά μετά η ομάδα από τη Σεβάστεια ισοφάρισε με τον Μένινγκ. Ο οποίος μετά από κάθετη πάσα του Έλληνα μέσου έκανε το 1-1. Στο 56' οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το παιχνίδι με τον Οσμανπασά και δέκα λεπτά μετά ο Χαρίσης έδωσε τη δεύτερη προσωπική του ασίστ, αυτή τη φορά στον Μανάι που έκανε το 3-1.

Το τελικό 4-1 το διαμόρφωσε ο Κοϊτά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο άλλος Έλληνας της Σίβασπορ, Αχιλλέας Πούγγουρας πέρασε ως αλλαγή στο 71ο λεπτό.

Χαμός στη Σερβία: Δύο ομάδες απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας!
REST OF THE WORLD

18:10 - 20.02.2024

Χαμός στη Σερβία: Δύο ομάδες απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας!

Κάτι παραπάνω από άσχημη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο σερβικό ποδόσφαιρο, με δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας να τα βάζουν με τον αρχιδιαιτητή, Ντέγιαν Σάντρατς και να απειλούν με αποχώρηση.

Με τη νίκη αυτή η Σίβασπορ βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, ενώ η Πεντίκσπορ είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με 26 πόντους.