Πανέμορφο γκολ του Χατζηγιοβάνη στην πρόκριση της Ανκαραγκουτσού στο Κύπελλο Τουρκίας (vid)

Τάσος Χατζηγιοβάνης

i

©printscreen

Πανέμορφο γκολ του Χατζηγιοβάνη στην πρόκριση της Ανκαραγκουτσού στο Κύπελλο Τουρκίας (vid)

Κώστας Τσιακλής 19:25 - 07.12.2023

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ με λόμπα στην πρόκριση της Ανκαραγκουτσού στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Τουρκίας.

Η Ανκαραγκουτσού υποδέχθηκε την Ισκεντερούν στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Τουρκίας. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν τελικά με 3-1 και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. 

Στην ενδεκάδα της Ανκαραγκουτσού ήταν οι Έλληνες, Στέλιος Κίτσιου και Τάσος Χατζηγιοβάνης αλλά και οι Γκάρι Ροντρίγκες και Φεντερίκο Μακέντα που είναι πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα. Αυτός που βρήκε δίχτυα ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και με πανέμορφο πλασέ έκανε το 3-1 στο 75'. 

Αυτό ήταν το πρώτο φετινό τέρμα του Χατζηγιοβάνη ενώ στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου είχε μοιράσει δύο ασίστ στη νίκη με 2-0 επί της Αργκιουβάν. Συνολικά με την Ανκαραγκουτσού ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έχει τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ σε 42 συμμετοχές. 

Το γκολ της σεζόν στην Ισπανία έχει πρωταγωνιστή (και) τον Παπασταθόπουλο (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:02 - 07.12.2023

Το γκολ της σεζόν στην Ισπανία έχει πρωταγωνιστή (και) τον Παπασταθόπουλο (vid)

Ο Ισραήλ Κάνο Σάντσες επέτρεψε στην Βιγιανοβένσε να πιστέψει στο όνειρο της πρόκρισης κόντρα στη Μπέτις, με το απίθανο γκολ που πέτυχε να περιλαμβάνει τη συμμετοχή του Παπασταθόπουλου.

Για την ιστορία η Ανκαραγκουτσού είχε προηγηθεί στο 17' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρίαντ Μπάιτς. Η Ισκεντερούν ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα με τον Κιουτάι Γιοκουσλού. Ο Εφκάν Μπεκίρογλου έκανε το 2-1 στο 68', με τον Χατζηγιοβάνη να διαμορφώνει το τελικό σκορ λίγο αργότερα.