Η Χεορχίνα απάντησε στις φήμες για τον χωρισμό της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Χεορχίνα Ροντρίγκες

i

Photo by Stefania D'Alessandro/Getty Images

Η Χεορχίνα απάντησε στις φήμες για τον χωρισμό της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Sportal newsroom 12:29 - 09.06.2023

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, απάντησε στις φήμες για τον χωρισμό της με τον Πορτογάλο σταρ, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να παντρευτεί με τον CR7.

Την Τετάρτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Χεορχίνα Ροντρίγκες επέστρεψαν στη Μαδρίτη, για να παρευρεθούν σε ένα event για τη νέα επένδυση του Πορτογάλου. Το νέο του επιχειρηματικό του πρόγραμμα αφορά μια μάρκα αλκαλικού και αντιοξειδωτικού μεταλλικού νερού που ονομάζεται Ursu9

Το ζευγάρι λοιπόν εθεάθη στην εκδήλωση σε φυσιολογική κατάσταση παρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει. Μετά από την εκδήλωση οι δυο τους έδωσαν συνέντευξη, και ένα ισπανικό μέσο το Telecinco μίλησε με τη Χεορχίνα, όπου μεταξύ άλλων τη ρώτησε για τον αν χώρισε με τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Αντετοκούνμπο αυτοπροτάθηκε στους Σαουδάραβες: «Αν ψάχνετε για τερματοφύλακα ενημερώστε με»
NBA

09:19 - 06.06.2023

Ο Αντετοκούνμπο αυτοπροτάθηκε στους Σαουδάραβες: «Αν ψάχνετε για τερματοφύλακα ενημερώστε με»

Παρακολουθώντας τις προσφορές που κάνουν ομάδες από τη Σαουδική Αραβία στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τώρα στους Μέσι και Μπενζεμά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αστειευόμενος έθεσε τον εαυτό τους στα υπόψιν των συλλόγων της μέσης ανατολής σε περίπτωση που θέλουν έναν καλό τερματοφύλακα!

«Προφανώς και όχι», απάντησε εκείνη, εμφανώς εκνευρισμένη. Την ίδια ώρα ρωτήθηκε ακόμα και για περίπτωση γάμου των δύο, με τη σύντροφο του Κριστιάνο να αφήνει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο. «Σίγουρα, μία μέρα μπορεί να γίνει». 

Μάλιστα πριν ένα μήνα η αδερφή του Πορτογάλου σταρ της Αλ Νασρ είχε ξεσπάσει κατά των media, αποκαλώντας την εφημερίδα που έβγαλε τις φήμες αυτές «σκουπίδι». «Άνοιξα ένα κοινωνικό δίκτυο και βρήκα αυτό τον εμετό ειδήσεων, όπου χαμηλότερο επίπεδο δεν υπάρχει. Αυτή τη φορά, δεν θα μείνει ατιμώρητο. Ούτε αυτή η εφημερίδα σκουπίδι, ούτε η πηγή», ανέφερε και συνέχισε. 

«Είμαστε σε μια εποχή που όλα γύρω μας γίνονται για τα likes. Μισώ αυτές τις ειδήσεις, αυτή την εφημερίδα και αυτό το περιεχόμενο. Η μητέρα μου είναι σχεδόν εβδομήντα χρονών, έχει περάσει πολλά σε αυτή τη ζωή για να μεγαλώσει τα παιδιά της και εγώ η ίδια θα πάω μέχρι το τέλος, ώστε όποιος είχε αυτή τη φαεινή ιδέα να τιμωρηθεί».