Χιρονάρα, συνέχισε να κάνεις πλάκα!

Οι παίκτες της Χιρόνα

Χιρονάρα, συνέχισε να κάνεις πλάκα!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:56 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 18.12.2023

Ένα άνετο τρίποντο εξασφάλισε η Χιρόνα κόντρα στην Αλαβές (3-0) επιστρέφοντας στην κορυφή της La Liga, εκεί όπου βρέθηκε προσωρινά η Ρεάλ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ.

Η Χιρόνα πανηγύρισε με θριαμβευτικό τρόπο τη νίκη κόντρα στην Αλαβές, της οποίας και επικράτησε με 3-0 στο «Εστάντιο Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι». Ένα τρίποντο που την έφερε ξανά στην κορυφή της La Liga, την οποία απόλαυσε προσωρινά η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 4-1 επί της Βιγιαρεάλ.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 23ο λεπτό. Ο Ιάν Κούτο έκανε ένα απίθανο σουτ, ο τερματοφύλακας έδιωξε και ο Ντόβμπικ πήρε το ριμπάουντ για να κάνει το 1-0. Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων έφερε ο Πόρτου, ο οποίος με ένα πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0 για την ομάδα του. 

Το 3-0 ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος να βρίσκει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτή τη φορά από τα 11 μέτρα και αφού προηγουμένως ο Λόπεζ έκανε παράβαση εντός περιοχής, την οποία υπέδειξε ο Μαέσο. Η Αλαβές έφτασε κοντά στη μείωση, με τη βολίδα του Ντουάρτε στο 86' να καταλήγει στο δοκάρι. Άλλο γκολ τελικά δεν μπήκε και η Χιρόνα πανηγύρισε μία άνετη νίκη κορυφής κόντρα στην αντίπαλό της. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA: 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: