Επέστρεψε στις νίκες η Χιρόνα και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε στις νίκες η Χιρόνα και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα

Στέλιος Βαρδάκης 23:56 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 27.02.2024

Την επιστροφή της στις νίκες πραγματοποίησε η Χιρόνα, η οποία επικράτησε 3-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες και ανέβηκε στη δεύτερη θέση στη βαθμολογία της La Liga.

Έκανε το... comeback η Χιρόνα! Μετά από δύο διαδοχικές ήττες, η ομάδα του Μίτσελ πανηγύρισε τη νίκη επί της Ράγιο Βαγιεκάνο με 3-0 χάρη στα γκολ των Τσιγκάνκοφ (52') και Σάβιο (90+1', 90+5') για την 26η αγωνιστική της La Liga και άφησε πίσω της, την Μπαρτσελόνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως δυσκολευόντουσαν στο κομμάτι της δημιουργίας, με μοναδική καλή στιγμή τους στο πρώτο μέρος να είναι αυτή στο 37', με την κεφαλιά του Ερέρα να καταλήγει στην αγκαλιά του Ντιμιτριέφσκι.

Οι νέοι είναι ωραίοι, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς: «Καθάρισε» για τη Ρεάλ ο Μόντριτς με γκολάρα!
LA LIGA

00:00 - 26.02.2024

Οι νέοι είναι ωραίοι, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς: «Καθάρισε» για τη Ρεάλ ο Μόντριτς με γκολάρα!

Με τον Λούκα Μόντριτς να περνάει ως αλλαγή και να πετυχαίνει ένα ασύλληπτο γκολ η ανώτερη Ρεάλ Μαδρίτης «λύγισε» τη μαχητική Σεβίλλη, επικρατώντας με 1-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Στην επανάληψη όμως η Χιρόνα βρήκε τον τρόπο να γίνει απειλητική και στο 52' άνοιξε το σκορ με τον Τσιγκάνκοφ. Στο 76ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Σαβάρια αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ομάδα του Μίτσελ στις καθυστερήσεις «καθάρισε» το ματς, με τον Σάβιο να σκοράρει δις και να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (27ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ