Οι νέοι είναι ωραίοι, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς: «Καθάρισε» για τη Ρεάλ ο Μόντριτς με γκολάρα!

Οι νέοι είναι ωραίοι, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς: «Καθάρισε» για τη Ρεάλ ο Μόντριτς με γκολάρα!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 00:00 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 26.02.2024

Με τον Λούκα Μόντριτς να περνάει ως αλλαγή και να πετυχαίνει ένα ασύλληπτο γκολ η ανώτερη Ρεάλ Μαδρίτης «λύγισε» τη μαχητική Σεβίλλη, επικρατώντας με 1-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Εκεί που όλα έδειχναν πως η Ρεάλ Μαδρίτης πήγαινε για τη δεύτερη συνεχόμενη γκέλα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ο ηγέτης Λούκα Μόντριτς βγήκε μπροστά και με ένα απίθανο γκολ χάρισε τη νίκη με 1-0 επί της Σεβίλλης στη «Βασίλισσα», που διατήρησε το +8 από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Οι «μερένχες» είχαν ιδανικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, αφού μόλις στο 10ο λεπτό ο Βινίσιους με ένα εξαιρετικό γύρισμα βρήκε τον Βάθκεθ και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα όμορφο τελείωμα. Ωστόσο, το γκολ του Ισπανού ακυρώθηκε έπειτα από εξέταση VAR, καθώς είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Νάτσο.

Οι Μαδριλένοι, οι οποίοι ήταν σαφώς ανώτεροι, είχαν κι άλλες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με Τσουαμενί (39') και Βαλβέρδε (45+2'), όμως καμία δεν αξιοποιήθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από την πλευρά τους οι Ανδαλουσιάνοι είχαν μόλις μία καλή στιγμή στο ματς, στο 52', όταν ο Λούνιν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ρομέρο.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έμεναν στο μηδέν, ο Μόντριτς, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 75', έδωσε τη λύση για τη «Βασίλισσα». Ο Κροάτης άσος με μία ασύλληπτη «οβίδα» έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-0 και χάρισε ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (27ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ