Απώλεια για τη Χιρόνα που πάει στο «Μπερναμπέου» ως δεύτερη
i

Photo by Pedro Salado/Getty Images

Απώλεια για τη Χιρόνα που πάει στο «Μπερναμπέου» ως δεύτερη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:01 - 04.02.2024

Η Χιρόνα δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, παίρνοντας «λευκή» ισοπαλία στο ματς της 23ης αγωνιστικής. Μία ισοπαλία που τη φέρνει στη δεύτερη θέση, από την οποία και θα διεκδικήσει ξανά την πρωτιά κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Χιρόνα καλείται να πάει ως δεύτερη στο «Μπερναμπέου» την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό γιατί το βράδυ του Σαββάτου (3/2) έμεινε στο 0-0, αντιμετωπίζοντας στην έδρα της τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, για την 23η αγωνιστική της La Liga.

Ο Τσιγκάνοφ ήταν εκείνος που έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ, όμως η εκτέλεση φάουλ του δεν μπόρεσε να φτάσει στα δίχτυα. Το προβάδισμα έφερε τελικά ο Ερέρα στο 24ο λεπτό, με τον ίδιο να παίρνει μία κεφαλιά και να σκοράρει. Όμως το τέρμα του δεν μέτρησε ποτέ, αφού υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Το ίδιο συνέβη και με τον Ογιαρθάμπαλ στο 31', του οποίου το τέρμα επίσης ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις λιγοστέψανε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μέρος. Ο Μπέκερ ήταν εκείνος που είχε την καλή στιγμή για την ομάδα του, όμως η προσπάθειά του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 72' ο Μέντες έκανε ένα εξαιρετικό σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Γκαζανίγκα. Η απάντηση ήρθε από τον Ερέρα, ο οποίος είδε την προσπάθειά του να σταματά από τον Ρεμίρο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε από τον Βαλέρι, όταν στο 90+5' έφτασε μία ανάσα από το 1-0.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: