Νέος προπονητής της ομάδας γυναικών της Χόφενχαϊμ ο Θοδωρής Δέδες
i

©@HoffeFrauen

Νέος προπονητής της ομάδας γυναικών της Χόφενχαϊμ ο Θοδωρής Δέδες

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:39 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 11.03.2024

Ο 34χρονος Έλληνας τεχνικός, Θοδωρής Δέδες θα αναλάβει την ομάδα γυναικών της Χόφενχαϊμ από τον ερχόμενο Ιούνιο.

Η ομάδα γυναικών της Χόφενχαϊμ έψαχνε τον αντικαταστάτη του Στέφαν Λερτς στην τεχνική της ηγεσία. Η γερμανική ομάδα βρήκε τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Θοδωρή Δέδε.

Ο 34χρονος προπονητής, ο οποίος θα αναλάβει τον γερμανικό σύλλογο που αγωνίζεται στην Bundesliga 1 από τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο Έλληνας κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως το 2026. Αυτή τη στιγμή ο Δέδες είναι προπονητής στη Μανχάιμ της 3ης κατηγορίας. Κατά τη διάρκεια της τριετούς θητείας του στη γυναικεία ομάδα της Μέπεν, ο Θοδωρής Δέδες πανηγύρισε δύο φορές την άνοδο στην Bundesliga. Το καλοκαίρι του 2022 μετακόμισε στη Μανχάιμ μετά από δικό του αίτημα.

Ο ίδιος δήλωσε στο πλαίσιο της ανακοίνωσής του από τον γερμανικό σύλλογο:

Ισόπαλο το αθηναϊκό ντέρμπι μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:56 - 09.03.2024

Ισόπαλο το αθηναϊκό ντέρμπι μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε (vid)

Η ΑΕΚ κι ο Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι (1-1) για την 18η αγωνιστική της Women's Football League. Οι «πράσινες» άνοιξαν το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τη Σπυριδωνίδου και δευτερόλεπτα αργότερα ισοφάρισε για την «Ένωση» η Χατζηνικολάου. Τρία δοκάρια είχε το «τριφύλλι».

«Τα τελευταία δύο χρόνια απέκτησα περαιτέρω εμπειρία ως βοηθός προπονητή στο Μάνχαϊμ όντας στο πλευρό διάφορων προπονητών και είχα πάντα την επιθυμία να δουλέψω και πάλι ως πρώτος προπονητής. Οι συζητήσεις με τους Ραλφ Σβάινγκερ και Στέφαν Λερτς με έπεισαν από την αρχή για τα μελλοντικά σχέδια της Χόφενχαϊμ. Είμαι ευγνώμων, αποτελεί μεγάλο κίνητρο το να προπονήσω έναν τόσο διάσημο σύλλογο όπως είναι η Χόφενχαϊμ στη Bundesliga».

Tags: