Το μυστικό «Χόιλουντ»: Τα δίδυμα αδέρφια στην Κοπεγχάγη και ο Κριστιάνο

Εμίλ, Ράσμους και Όσκαρ Χόιλουντ

i

©FCK.DK

Το μυστικό «Χόιλουντ»: Τα δίδυμα αδέρφια στην Κοπεγχάγη και ο Κριστιάνο

Κώστας Τόπας 09:21 - 06.08.2023

Ο Ράσμους Χόιλουντ άνοιξε τα φτερά του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα δίδυμα αδέρφια του στην Κοπεγχάγη μόνο περήφανα μπορεί να αισθάνονται.

Ο Ράσμους Χόιλουντ αποτελεί κι επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έβγαλε περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Αταλάντα. Ο 20χρονος επιθετικός ταξίδεψε στην πόλη του Μάντσεστερ για τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 5+1 ετών.

Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν, ωστόσο, είναι ότι ο νεαρός φορ έχει δύο δίδυμα αδέρφια που έχουν ήδη «κάνει το άλμα» στην πρώτη ομάδα της Κοπεγχάγης. Ο λόγος για τους Έμιλ Χόιλουντ και Όσκαρ Χόιλουντ. Γεννημένοι το 2005) συμμετείχαν πρόσφατα στην αναμέτρησης της ομάδας τους εναντίον της ισλανδικής, Μπράινταμπλικ. Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Ράσμους έπαιξε και με τα «λιοντάρια» πριν κατευθυνθεί προς Στουρμ Γκρατς και Αταλάντα.

«Όλοι έχουμε τις δικές μας ιδιότητες»

Τα τρία αδέρφια, Όσκαρ, Εμίλ και Ράσμους, μοιάζουν αρκετά. «Όχι μόνο σωματικά. Νομίζω ότι όλοι έχουμε τα δικά μας προσόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Ο Εμίλ μπορεί να γίνει ένας ολοκληρωμένος επιθετικός. Έχει ταχύτητα, τεχνική, καλή σωματική διάπλαση και πιέζει καλά», είχε πει το 2021 ο Σούνε Σμιθ Νίλσεν, ο διευθυντής Ακαδημιών της Κοπεγχάγης.

«Ο Όσκαρ είναι ένας ενεργητικός και δυναμικός μέσος που μπορεί να τρέχει από τη μια περιοχή στην άλλη. Διαβάζει καλά το παιχνίδι και συνδυάζει την επιθετική του δυναμική με την αμυντική του δύναμη», πρόσθεσε ο Σούνε.

Υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει γεμίσει τα όνειρα του Ράσμους Χόιλουντ; Οπως ο ίδιος τόνισε σε παλαιότερη συνέντευξή του, υπάρχει και είναι εκπρόσωπος μιας προηγούμενης γενιάς ποδοσφαιρικά, αλλά θα μπορούσε να είναι και πατέρας του βιολογικά μιας και η διαφορά της ηλικίας τους είναι ακριβώς 18 χρόνια! Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Το είδωλό μου είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μου τον έδειξε ο πατέρας μου όταν ήμουν πολύ μικρός και έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εγώ τον ακολούθησα στα βήματά του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του και ο τρόπος που έχει για να σκοράρει. Λατρεύω το πάθος του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.