«Χόρεψε» σάμπα και πήρε άνετη πρόκριση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1)
i

Πανηγυρισμοί παικτών Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / Ash Donelon / Manchester United via Getty Images

«Χόρεψε» σάμπα και πήρε άνετη πρόκριση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1)

Sportal newsroom 23:55 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 29.01.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετέτρεψε σε βραζιλιάνικη υπόθεση την πρόκριση στους «16» του FA Cup, επικρατώντας της Ρέντινγκ με 3-1 χάρη στα γκολ των Φρεντ και Κασεμίρο.

Με ένα απίστευτο δεύτερο 45λεπτο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στη νίκη εναντίον της Ρέντινγκ με 3-0, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο το «μαγικό χαρτάκι» των «16» του FA Cup.

H γηπεδούχος ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι καλές τις στιγμές ήταν ελάχιστες. Εντούτοις, τελικά πήρε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με τον Μάρκους Ράσφορντ (34’), ωστόσο με παρέμβαση του VAR το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Λίγα λεπτά αργότερα η Ρέντινγκ έχασε ασύλληπτη ευκαιρία να κάνει το 0-1, όμως ο Χόιλετ δεν τα κατάφερε.

Ότι δεν έκαναν οι «Κόκκινοι Διάβολοι» στο πρώτο μέρος το έκαναν στο δεύτερο, με τον Κασεμίρο να… παίρνει φωτιά και να «καθαριζει» την πρόκριση. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο 54’ για το 1-0 με μία ωραία προσπάθεια και τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με το οποίο διαμόρφωσε το 2-0. 

Μάλιστα, με τον Κάρολ να αποβάλλεται στο 65', η υπόθεση «πρόκριση» έγινε ακόμα πιο εύκολη. Κάπως έτσι ήρθε και το 3-0 (67'), με τον Φρέντ να κάνει ένα υπέροχο τακουνάκι και να μετατρέπει το ματς σε... βραζιλιανική υπόθεση. Το μόνο που κατάφερε η Ρέντινγκ ήταν να μειώσει με τον Εμπεγκουέ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και διαμόρφωσε το 3-1 με κεφαλιά (72').