Χουάνγκ: «Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση μετά από καιρό και δεν ήμουν τόσο "φλογερός"»
i

© Intime

Χουάνγκ: «Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση μετά από καιρό και δεν ήμουν τόσο "φλογερός"»

Sportal newsroom 22:49 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 08.09.2023

Ο Ινμπεόμ Χουάνγκ μίλησε για την απουσία του από τα γήπεδα το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει να επανέλθει στο 100%.

Η Ουαλία υποδέχθηκε τη Νότια Κορέα στην έδρα της, σε ένα παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα. Θέση στη βασική ενδεκάδα πήρε ο Ινμπεόμ Χουάνγκ, ο οποίος είχε καλή εικόνα στην αναμέτρηση.

Ωστόσο ο ίδιος δεν έμεινε ευχαριστημένος με το πως έπαιξε, τονίζοντας πως πρέπει να φτάσει στο 100% των δυνατότητων. Μάλιστα, δικαιολόγησε αυτή του την τοποθέτηση, λέγοντας πως είχε αρκετό καιρό να παίξει ποδόσφαιρο.

«Πρέπει να επιστρέψω στο 100%»

«Η Ουαλία είναι μία σπουδαία ομάδα και μας περιόρισε αρκετά τη δυνατότητα του να σκοράρουμε. Πρέπει να είμαστε πιο ακριβείς στο επιθετικό buildap. Αλλά το γεγονός πως δεν δεχθήκαμε γκολ μας βοηθάει στο επόμενο μας ματς», ανέφερε σε πρώτο χρόνο για το παιχνίδι, ενώ όσον αφορά την απόδοση του υποστήριξε ότι: 

«Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση μετά από καιρό και δεν ήμουν τόσο "φλογερός" εκεί έξω. Πρέπει να επιστρέψω στο 100% όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν είναι να παίξω στο επόμενο ματς, τότε θα πρέπει να είμαι γρηγορότερος».

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι και συγκεκριμένα το βράδυ μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Γκενκ (10/8), o Ινμπεόμ Χουάνγκ έριξε τη «βόμβα» του, ζητώντας να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Πειραιά. Μετά από αρκετό δράμα, ο Ολυμπιακός τελικά τον παραχώρησε στον Ερυθρό Αστέρα, με τους Σέρβους να προσφέρουν πέντε εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.