Τρομερός Τζόλης με γκολ και ασίστ μέσα σε τρία λεπτά (vid)

Χρήστος Τζόλης

i

©Photo by Boris Streubel/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images/Ideal Images

Τρομερός Τζόλης με γκολ και ασίστ μέσα σε τρία λεπτά (vid)

Ιάσονας Τσίλης 20:58 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 27.10.2023

Την εξαιρετική του φόρμα επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά φέτος ο Χρήστος Τζόλης, έχοντας γκολ και ασίστ μέσα διάστημα τριών λεπτών στην αναμέτρηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ με τη Μπράουνζβαϊγκ.

Μετά από τη δυσκολία που αντιμετώπισε να καθιερωθεί στη Νόριτς, ο Χρήστος Τζόλης δείχνει να έχει βρει το... λιμάνι του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Έλληνας άσσος έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη Γερμανία. Απέναντι στη Μπράουνζβαϊγκ, φρόντισε να βάλει τη σφραγίδα του από νωρίς. 

Αρχικά, σκόραρε στο 12' με προβολή από κοντινή απόσταση και τρία λεπτά αργότερα, «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Φερμέι, με εντυπωσιακή κάθετη πάσα. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί σε 10 από τα 11 παιχνίδια της ομάδας του και μετράει ήδη επτά γκολ και μία ασίστ.

Θυμίζει τον παίκτη που έκανε πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να ενδιαφερθούν για την περίπτωση του, όταν αγωνιζόταν ακόμα στον ΠΑΟΚ. Δείχνει κάτι παραπάνω από ικανός να οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στη Bundesliga και να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις ποδοσφαιρικές του μετοχές!

Προπονητής Φορτούνα: «Ο Τζόλης πρέπει να βρει ξανά την ηρεμία του - Τότε θα είναι επικίνδυνος»
REST OF THE WORLD

09:44 - 26.10.2023

Προπονητής Φορτούνα: «Ο Τζόλης πρέπει να βρει ξανά την ηρεμία του - Τότε θα είναι επικίνδυνος»

Ο τεχνικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Ντάνιελ Τιουν, μίλησε για τον Χρήστο Τζόλη ο οποίος στα τελευταία τρία ματς δεν έχει σκοράρει, θέλοντας να αποφορτίσει τον νεαρό Έλληνα εξτρέμ.