Ζέκα: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»

Ζέκα, Παπαβασιλείου / Intime

i

Ζέκα, Παπαβασιλείου / Intime

Ζέκα: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»

Ο Ζέκα Ροντρίγκες δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος που επέστρεψε στην Αθήνα και έκανε λόγο για τις πολύ ωραίες δημιουργίες της Adidas.

O Ζέκα ήταν χρονικά η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι του 2023, όμως ξέρει το περιβάλλον καλύτερα από τον καθένα. Άλλωστε, ο Πορτογάλος μέσος είναι τόσο παλιός, ώστε είχε προλάβει και την προηγούμενη συνεργασία με την Adidas.

 Οπότε, η άποψη του Ζέκα πως οι εμφανίσεις που παρουσίασε η μεγάλη γερμανική εταιρία είναι όμορφες, έχει τη δική της αξία. Ο διεθνής χαφ τόνισε χαρακτηριστικά στο περιθώριο της εκδήλωσης στο Ζάππειο:

«Είναι και οι τρεις πολύ ωραίες φανέλες. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Adidas. Και εγώ διπλά γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό όταν είχε την Adidas. Μας αρέσει πολύ».

Σε ότι έχει να κάνει με την επιστροφή του στο Τριφύλλι ο Ζέκα σχολίασε: 

«Όταν έφυγα είχα ως όνειρο να επιστρέψω ξανά στον Παναθηναϊκό. Ήταν πάντα στο μυαλό να γίνει. Και δόξα το θεό είμαι ευχαριστημένος που ήρθα ξανά στο σπίτι μου». 

Τέλος, ο Πορτογάλος χαφ που πρόλαβε τον Παναθηναϊκό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να σεβαστεί τη Ντνίπρο, αλλά να μην τη φοβηθεί και να παίξει με προσοχή: 

«Η Ευρώπη είναι πάντα δύσκολη. Ακόμη δεν ξέρουμε πάρα πολλά για την Ντνίπρο. Όμως σίγουρα για να βρίσκεται στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια καλή ομάδα.Αλλά κι εμείς είμαστε καλή ομάδα. Τώρα γνωρίζω τα παιδιά, όμως την βλέπω τώρα, έβλεπα και πέρυσι πως έκαναν μια καταπληκτική χρονιά. Πιστεύω πάρα πολύ πως μπορούμε να περάσουμε. Το θέλουμε επίσης πάρα πολύ».